Oukitel K10 En Oukitel K6: Een Bespreking Van Nieuwe Langlevende Smartphones

Inhoudsopgave:

Oukitel K10 En Oukitel K6: Een Bespreking Van Nieuwe Langlevende Smartphones
Oukitel K10 En Oukitel K6: Een Bespreking Van Nieuwe Langlevende Smartphones

Video: Oukitel K10 En Oukitel K6: Een Bespreking Van Nieuwe Langlevende Smartphones

Video: Oukitel K10 En Oukitel K6: Een Bespreking Van Nieuwe Langlevende Smartphones
Video: OUKITEL K10. 11000 mAh + NFC. КОРОЛЬ КИТАЙФОНОВ 2018! Распаковка. 2024, Mei
Anonim

De Chinese smartphonemaker Oukitel K10 en Oukitel K6 hebben echte langlevende modellen uitgebracht. Deze telefoons vonden niet alleen hun fans, maar kregen ook een sterke interesse in zichzelf, wat een waardig resultaat is in een zeer competitieve omgeving.

De Oukitel K10 en Oukitel K6 smartphones zijn geweldige werkpaarden
De Oukitel K10 en Oukitel K6 smartphones zijn geweldige werkpaarden

Het bekende Chinese merk Oukitel is wederom blij met toestellen van uitstekende kwaliteit en een hele gave "chip" in de vorm van een ongekende batterijcapaciteit. Twee modellen smartphones zijn uitgerust met dergelijke batterijen: Oukitel K6 en Oukitel K10. Maar daarnaast hebben deze gadgets nog een aantal andere voordelen.

Oukitel K10 en Oukitel K6 uiterlijk

De Oukitel K10 ziet er veel representatiever uit dan zijn tegenstander. De behuizing is gemaakt van een moderne magnesiumlegering en is aan de bovenkant bedekt met zwart echt leer. De Oukitel K6 is verkrijgbaar in klassiek zwart en hemelsblauw. De afmetingen van de toestellen zijn 158,7 mm lang, 76,3 mm breed en 10,4 mm dik. Het gewicht is 211 gram. Beide modellen van deze mobiele apparaten hebben een 6-inch display (IPS 6 , 1080x2160 pixels). Deze Chinese telefoons zien er behoorlijk modern uit, maar Oukitel K10 ziet er door zijn mooie lederen coating niet helemaal normaal uit. zijn aantrekkelijkheid, maar het zal er ook interessant uitzien.

Overzicht technische kenmerken van gadgets

De toestellen hebben een MediaTek Helio P23-processor. De graphics voor beide modellen zijn Mali-T880. Het RAM-geheugen is 6 GB, het ene apparaat, dan het andere. Ook het opslaggeheugen is met 64GB gelijk. Beide smartphones worden aangedreven door het Android Nougat-systeem.

De camera van de Oukitel K6 is 16MP + 8MP, de selfiecamera is 8MP + 8MP. Zijn tegenstander heeft een 16MP + 2MP hoofdcamera en een 8MP selfiecamera. Foto's gemaakt met deze camera's zijn van behoorlijke kwaliteit, zonder enige onscherpte, met heldere en diepe kleuren.

Een indrukwekkend verschil in batterijcapaciteit tussen deze twee geweldige smartphones. De Oukitel K6 heeft een volume van 6300mAh, terwijl de Oukitel K10 11000mAh heeft. De efficiëntie van deze apparaten is vele malen verbeterd, wat de gebruikers alleen maar tevreden kan stellen. Met dergelijke smartphones hoeft u zich niet constant bezig te houden met opladen.

De Chinese fabrikant van mobiele apparaten Oukitel heeft al meer dan eens bewezen dat zijn smartphones behoorlijk concurrerend zijn in vergelijking met meer eminente modellen van bekende wereldwijde fabrikanten van gadgets. Het bedrijf blijft vandaag aan kracht winnen in de productie van moderne apparaten. De kosten van deze telefoons zijn redelijk. U kunt dus vandaag oukitel k6 kopen voor 11.900 roebel, en de phablet K10 wordt geschat op 13.800 roebel. Je kunt ze zowel bij een officiële vertegenwoordiger als bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website kopen.

Aanbevolen: