Wat Is Hij? Samsung Galaxy S5

Wat Is Hij? Samsung Galaxy S5
Wat Is Hij? Samsung Galaxy S5

Video: Wat Is Hij? Samsung Galaxy S5

Video: Wat Is Hij? Samsung Galaxy S5
Video: Полный обзор Samsung Galaxy S5 2024, Mei
Anonim

Het Samsung-bedrijf is een van 's werelds haaien die verschillende gadgets en apparaten produceert. En natuurlijk is het voor niemand een geheim dat de verwachting van een nieuwe creatie - Samsung Galaxy s5, wat intrigeerde. En zo kwam hij eruit!

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het eerste dat opvalt is het heldere scherm (ongeveer 16 miljoen kleuren), dat erg gevoelig is en zeer snel op alle commando's reageert.

Wat betreft het ontwerp, hier zie ik geen speciale veranderingen en het is eerder iets tussen alle vorige modellen, maar de maat is veranderd, die zwaarder is geworden.

De achterkant van de smartphone is gemaakt van plastic en lijkt op een poreuze structuur (daarom vergelijken gebruikers het met het plafond van een Zhiguli-auto). Als je het deksel opent, kun je zien dat het van rubber is voorzien, waardoor het stof- en waterdicht is.

Ook hebben fabrikanten hun geesteskind aangevuld met zo'n "chip" als vingerafdrukscanner.

Ook kon ik als regelmatige gebruiker van Samsung-smartphones niet anders dan blij zijn met het feit dat de batterij van de nieuwe Galaxy S5 krachtiger zal zijn en bestand is tegen 390 uur standby-tijd en meer dan 20 uur gesprekstijd!

De Samsung Galaxy S5 is een geweldige 4-core Android-telefoon die je echt wilt bezitten en gebruiken.

Aanbevolen: