Homtom HT10 En HT17: Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Homtom HT10 En HT17: Review, Specificaties, Prijs
Homtom HT10 En HT17: Review, Specificaties, Prijs

Video: Homtom HT10 En HT17: Review, Specificaties, Prijs

Video: Homtom HT10 En HT17: Review, Specificaties, Prijs
Video: Homtom HT17 Pro полный обзор достойного смартфона! | review 2024, April
Anonim

De Chinese fabrikant heeft twee opmerkelijke smartphonemodellen uitgebracht - Homtom HT10 en HT17. Een van hen is een staatsmedewerker met behoorlijk behoorlijke gegevens, en de andere is een vlaggenschip.

Homtom HT10 en HT17 smartphones zijn een goede keuze
Homtom HT10 en HT17 smartphones zijn een goede keuze

De Chinese fabrikant van mobiele apparaten Homtom verhoogt elke dag zijn tempo en vult de ruimte met gloednieuwe gadgets. En niet zomaar wat gewone en oninteressante modellen. Tot grote vreugde van de gebruikers behaagden de tovenaars van het Celestial Empire iedereen met het budgetmodel Homtom HT17 en het verbazingwekkende apparaat Homtom HT10 met behoorlijk vlaggenschip "manieren".

Het is eerlijk om te zeggen dat deze fabrikant behoorlijk degelijke mobiele apparaten produceert in het budgetsegment. Hierdoor won hij zijn waardige plaats, en hij is niet van plan zich aan iemand over te geven. Maar het bedrijf stopte niet bij het bereikte niveau en waagde het om een vlaggenschipmodel uit te brengen. En het lijkt erop dat zij het ook heeft gedaan. Het vlaggenschip bleek echt goed te zijn en de kosten zijn nog beter.

Smartphone Review Hotom HT10

Het Homtom HT10-apparaat heeft in zijn arsenaal de krachtigste Mediatek Helio X20-processor. En hij kan ook verrassen met de aanwezigheid van een irisscanner (oh, die Chinezen!) en een moderne 21 megapixel camera met flitser en hybride autofocus. Het hoofdgeheugen is 4 GB. Cumulatief geheugen - 32 GB. Een 3200 mAh batterij met snel opladen. Besturingssysteem: Android 6.0 Marshmallow. De afmetingen van het toestel zijn 155,3 mm lang, 75,8 mm breed en 8,9 mm dik. Deze telefoon weegt 150 gram. De kosten van dit mobiele apparaat bedragen iets meer dan 17.000 roebel. Dit is een zeer aantrekkelijke prijs voor een vlaggenschipmodel.

Kenmerken van de staatswerknemer

Het budgetmodel Homtom HT17 is voorzien van mid-range hardware. Het hart van dit apparaat is een 4-coreprocessor: Mediatek MT6737 (voor minder dan $ 60, het is gewoon een kerstcadeau), en het heeft ook een 5,5-diagonaal HD-scherm. Het hoofdgeheugen is 1 GB. Cumulatief geheugen - 8 GB. De smartphone staat op het Android 6.0 Marshmallow-platform.

Hoofdcamera homtom ht17 - 8 megapixel met LED-flitser en autofocus. De frontcamera is 2 megapixel. De foto's zijn van goede kwaliteit. Er is een vingerafdrukscanner. 3000mAh-batterij. De afmetingen van dit apparaat waren 153 mm lang, 77,6 mm breed en 7,9 mm dik. Deze gadget weegt 150 gram.

Opgemerkt moet worden dat dit smartphonemodel minder dan 5000 roebel kost en tegelijkertijd behoorlijk behoorlijk is, zowel qua uiterlijk als qua technische kenmerken. Wat heb je nog meer nodig? Goed gedaan Chinees! En dankzij hen voor zo'n voordelige optie. In Rusland heeft dit goedkope gadget zijn leger van dankbare fans met groot succes gevonden.

Aanbevolen: