OnePlus 3 (A3000): Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

OnePlus 3 (A3000): Review, Specificaties, Prijs
OnePlus 3 (A3000): Review, Specificaties, Prijs

Video: OnePlus 3 (A3000): Review, Specificaties, Prijs

Video: OnePlus 3 (A3000): Review, Specificaties, Prijs
Video: Полный обзор OnePlus 3 2024, Mei
Anonim

OnePlus 3 is een veelbelovend jong bedrijf dat zijn consumenten verblijdt met aantrekkelijke en goedkope smartphones met zeer goede technische eigenschappen.

OnePlus 3 (A3000): review, specificaties, prijs
OnePlus 3 (A3000): review, specificaties, prijs

OnePlus 3 review en specificaties

Smartphone OnePlus 3 is gemaakt in een minimalistische stijl: metalen elementen aan de zijkanten, strakke body, ligt lekker in de hand. Het gewicht van de gadget is 158 g. OnePlus 3 is uitgerust met een 5,5-inch scherm bedekt met 2, 5D Gorilla Glass 4. De helderheid en het contrast van het scherm zijn verbeterd dankzij de AMOLED-matrix. Op verzoek van de gebruiker kan de helderheid van het display worden gewijzigd en de nachtmodus worden ingeschakeld.

Boven het scherm bevinden zich de oortelefoon, de camera aan de voorkant, de licht- en nabijheidssensor en de LED-meldingsindicator. Onder het scherm bevinden zich drie aanraakgevoelige toetsen, waarvan één centrale tevens dienst doet als vingerafdrukscanner. Deze knoppen kunnen worden aangepast en ingesteld om specifieke taken te starten. Aan de onderkant bevindt zich een microfoon, hoofdtelefoonaansluiting, luidspreker en micro-USB Type-C-connector. Aan de rechterkant is er een slot voor 2 nano-simkaarten en een aan / uit-knop. Aan de linkerkant bevindt zich een volumeknop en een schakelaar met drie standen voor het regelen van het geluid van meldingen. De montage van de telefoon is van hoge kwaliteit.

De kit bevat een oplader, een stroomadapter, een clip voor simkaarten, instructies en de smartphone zelf.

Beeld
Beeld

De OnePlus 3 heeft een vingerafdrukscanner die de eigenaar direct en nauwkeurig herkent. Het is mogelijk om gebaren in te stellen: dubbeltikken, een cirkel om de camera te starten, enz. Er zijn aanpassingsitems voor de statusbalk of onderwerp, bewegingssensoren, zakmodus, enz.

Het geluid in de telefoon is vrij gemiddeld qua volume en kwaliteit. Het volume staat hoog in de koptelefoon.

De lichaamskleur is ofwel grafietzwart of goudwit.

Prestaties Eén plus 3

De OnePlus 3 is uitgerust met een snelle en krachtige Qualcomm Snapdragon 820 processor die meerdere draaiende apps, games en meer aankan. De smartphone heeft 6 GB RAM. Het interne geheugen is 64 GB. Deze smartphone heeft geen geheugenkaart. De gadget werkt erg snel. Op One plus 3 is Android 6.0.1-software geïnstalleerd.

Autonomie OnePlus 3

De smartphone is uitgerust met een oplaadbare batterij van 3000 mAh, ontworpen voor 1,5 dagen actief gebruik. De gadget heeft een USB Type-C-oplader en ondersteunt snelladen: de smartphone laadt in iets minder dan 1 uur op van 0 naar 100 procent. Tijdens actief werk wordt de behuizing van de telefoon niet warm, wat ongetwijfeld een groot pluspunt is.

OnePlus 3-camera

De hoofdcamera wordt vertegenwoordigd door 16 MP en optische stabilisatie. Opnamen kunnen worden opgeslagen in RAW-formaat, er is een panoramamodus, handmatige instellingen, HDR-modus, macromodus en vele andere. In feite zijn foto's overdag van hoge kwaliteit, 's nachts zijn foto's "luid". Video's kunnen worden opgenomen in een resolutie van 4k. De videokwaliteit is gemiddeld. De camera aan de voorkant is uitgerust met 8 MP, er is een automatische modus voor selfies.

OnePlus 3 kosten

De prijs van het OnePlus 3-toestel ligt rond de $ 400.

Aanbevolen: