Punten Overzetten Op Megaphone

Inhoudsopgave:

Punten Overzetten Op Megaphone
Punten Overzetten Op Megaphone

Video: Punten Overzetten Op Megaphone

Video: Punten Overzetten Op Megaphone
Video: AmpliVox Megaphone Demonstration and Product Information || Mity-Meg Loudspeaker PA 2024, April
Anonim

Alle klanten van deze operator, met uitzondering van rechtspersonen, zakelijke abonnees en gebruikers van speciale tarieven voor aansluiting op het internet, kunnen deelnemen aan het Megafon-Bonus-programma. Punten worden automatisch één keer per maand toegekend.

Punten overzetten op Megaphone
Punten overzetten op Megaphone

Noodzakelijk

  • - een mobiele telefoon aangesloten op Megafon;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Neem deel aan het bonusprogramma door een van de volgende methoden te kiezen. U kunt de code 5010 in een gratis sms-bericht sturen naar nummer 5010. U kunt * 105 # bellen op uw mobiele telefoon. U kunt het gratis nummer 0510 bellen. U kunt zich online aanmelden via de service Service Guide.

Stap 2

Ontvang een bonuspunt voor elke 30 roebel (inclusief btw) die vorige maand is besteed aan communicatiediensten van Megafon.

Stap 3

Neem deel aan speciale promoties en gebruik de extra functies van het bonusprogramma om snel een groot aantal punten te verzamelen. Volg het nieuws van het bedrijf Megafon. Houd er rekening mee dat de geldigheidsduur van extra punten kan verschillen van de geldigheidsduur van reguliere bonussen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat bonuspunten een jaar geldig zijn. Na twaalf maanden "verlopen" de verzamelde, maar niet gebruikte, bonuspunten.

Stap 5

Deel bonussen met andere Megafon-klanten. U kunt geen punten geven, maar u kunt wel een bonusbeloning activeren voor een andere abonnee - een lid van het Megafon-Bonus-programma. Om dit te doen, moet u een sms-bericht sturen naar nummer 5010 met de tekst: [Reward code] [Space] [Het nummer waarop de activering plaatsvindt, in een tiencijferig formaat, dat wil zeggen, zonder 8 of +7].

Aanbevolen: