Punten Overzetten In Een Megafoon

Inhoudsopgave:

Punten Overzetten In Een Megafoon
Punten Overzetten In Een Megafoon

Video: Punten Overzetten In Een Megafoon

Video: Punten Overzetten In Een Megafoon
Video: Megafoon - MEPH160BU (NL) 2024, April
Anonim

Sinds 1 juli 2008 zijn materiële en niet-materiële beloningen beschikbaar voor abonnees van de mobiele operator MegaFon onder het Megafon-bonusprogramma. De dienst wordt automatisch verbonden met je telefoon. De vergoeding wordt aan het einde van de kalendermaand bijgeschreven: 1 punt voor elke 30 roebel die van de rekening wordt uitgegeven, 2 punten per maand ontvangt u voor de afwezigheid van een "min" op de rekening, van 1 tot 5 punten voor de dienstperiode in het MegaFon-netwerk en 5 punten worden gegeven op je verjaardag. Punten worden toegekend voor het gebruik van eventuele communicatiediensten: het is niet alleen prettig, maar ook voordelig.

Punten overzetten in een megafoon
Punten overzetten in een megafoon

instructies:

Stap 1

U kunt het huidige bonusaccount zelf controleren via sms door het nummer 0 naar het gratis nummer 5010 te sturen, of * 115 # te bellen. Als reactie hierop wordt een sms gestuurd met het aantal punten op het account en hun vervaldatum. Niet-materiële beloningen kunnen op elk moment op uw account worden geactiveerd. Vandaag is het mogelijk om gratis bonusminuten, sms-berichten, mms-berichten, mobiel internetverkeer te krijgen. Stuur een sms met een activatiecode naar * 115 #, en binnen twee minuten ontvang je een bonus op je account. Activeringscodes voor het uitwisselen van punten zijn te vinden op de officiële website van MegaFon.

Stap 2

Om bonuspunten in te wisselen voor materiële beloningen, moet je zeker contact opnemen met het centrale servicekantoor van MegaFon in jouw stad. U moet een paspoort of een door een notaris gewaarmerkte fotokopie van uw paspoort hebben. De lijst met beloningen groeit voortdurend. In kantoren worden punten meestal ingewisseld voor de volgende materiële beloningen: vulpen, sleutelhanger - zaklamp, mok, USB Flash-geheugen 4GB, radiografisch bestuurbare auto, telefoons, telefoonaccessoires, laptop. Daarnaast kunt u een certificaat krijgen dat korting geeft op verzekeringen en cumulatieve kortingen voor ketenhypermarkten. Bovendien groeit de lijst met beloningen voortdurend.

Aanbevolen: