Hoe Het Videoportaal Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Videoportaal Uit Te Schakelen
Hoe Het Videoportaal Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Videoportaal Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Videoportaal Uit Te Schakelen
Video: IFJ VideoPortal EN 2024, April
Anonim

Mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees de mogelijkheid om de "Video Portal" -service te gebruiken, met behulp waarvan u video- en tv-programma's rechtstreeks op uw telefoon kunt bekijken. Als u deze service niet langer wilt gebruiken, kunt u het "Videoportaal" op een van de aangegeven manieren uitschakelen.

Hoe het videoportaal uit te schakelen
Hoe het videoportaal uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Gebruik de USSD-abonnementsservice, die bepaalde opdrachten in realtime coördineert met de servicetoepassingen van Megafon. Om het basispakket "Video Portal" uit te schakelen, moet u de combinatie * 506 * 0 * 1 # kiezen en op de belknop drukken. Na een tijdje ontvangt u een bericht over de beëindiging van de dienst.

Stap 2

Als u een ander pakket gebruikt, moet u in plaats van het nummer "1" het bijbehorende volgnummer invoeren dat is gebruikt bij het verbinden. U kunt ook kennis maken met deze informatie op de website van het Megafon-bedrijf via de link

Stap 3

Stuur een sms-bericht om de Video Portal-service te deactiveren naar het verkorte nummer 5060. In de tekst van het bericht moet u het woord stop schrijven en na een spatie een nummer plaatsen dat overeenkomt met het huidige softwarepakket.

Stap 4

Volg de link https://m.megafon.ru/vp om toegang te krijgen tot de Video Portal-servicesite. Voer op de pagina die wordt geopend de verificatiecode in die beschermt tegen robots en uw telefoonnummer van de Megafon mobiele provider. Na een tijdje ontvangt u een sms-bericht met een link waarmee u de site van het "Videoportaal" kunt downloaden. Opgemerkt moet worden dat om verdere acties uit te voeren, het mobiele internet op uw mobiele telefoon moet zijn geconfigureerd. Klik vervolgens op de knop "Uitschakelen". Controleer de rest van de servicepakketten op verbinding.

Stap 5

Activeer de website in het "Persoonlijke account" door uw telefoonnummer en wachtwoord voor "Megafon" in te voeren. Als u geen wachtwoord heeft, kunt u dit verkrijgen door een bericht te sturen naar het nummer dat wordt aangegeven onder het inlogvenster. Ga naar de sectie "Diensten aansluiten / loskoppelen", selecteer het menu "Abonnement op de videoportal" en zoek het item met uw softwarepakket.

Aanbevolen: