Een Mobiele Telefoon Volgen

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Volgen
Een Mobiele Telefoon Volgen
Anonim

U kunt de locatie van een mobiele telefoon en de eigenaar volgen met behulp van speciale USSD-opdrachten en -services. Grote aantallen daarvan worden geleverd door de grootste telecomoperators. U kunt echter alleen een zoekopdracht uitvoeren als de gezochte persoon u toestemming geeft.

Een mobiele telefoon volgen
Een mobiele telefoon volgen

instructies:

Stap 1

De abonnees van de Beeline-operator hebben een nummer 684 tot hun beschikking, waarnaar ze een sms-bericht kunnen sturen met de tekst "L", evenals het nummer 06849924, dat moet worden gebeld. De kosten van elke aanvraag voor een van deze nummers bedragen 2 roebel 05 kopeken (of meer, afhankelijk van uw tariefplan).

Stap 2

Als u het MTS-abonneenummer weet, kunt u het gemakkelijk vinden. Dit werd mogelijk dankzij de opkomst van een dienst als "Locator". Eerst moet u een verzoek met het mobiele telefoonnummer van de persoon die u zoekt naar 6677 sturen. Als deze persoon zijn bevestiging stuurt, geeft de telefoniste u zijn coördinaten door. Door een verzoek te sturen, wordt uw rekening met ongeveer 10 of 15 roebel verlaagd (het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van het aangesloten tarief).

Stap 3

Megafon biedt verschillende handige en eenvoudige diensten en nummers om een andere persoon op zijn telefoonnummer te zoeken. Ten eerste is er niets eenvoudiger dan een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 148 * abonneenummer # (geef het nummer op in het internationale formaat via +7). Ten tweede heeft u het nummer 0888 tot uw beschikking, waarmee u contact kunt opnemen met de operator en een verzoek kunt achterlaten om naar een andere abonnee te zoeken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om interessante informatie over de locatie rechtstreeks op de website op locator.megafon.ru te krijgen.

Stap 4

Nadat de operator uw aanvraag heeft ontvangen en verwerkt, wordt er een melding met uw mobiele telefoonnummer naar het gewenste nummer gestuurd. En de eigenaar van de telefoon moet u ofwel toestaan zijn coördinaten te volgen, of dit weigeren. Om zijn toestemming te geven, moet hij een bericht sturen naar het nummer 000888 met een tekst die uw mobiel aangeeft. Elk verzoek in Megafon kost vijf roebel. U kunt meer informatie vinden over andere mogelijkheden om naar mobiele telefoons te zoeken op de officiële website van de operator.

Aanbevolen: