Hoe Een Pakket In De Post Te Volgen In

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pakket In De Post Te Volgen In
Hoe Een Pakket In De Post Te Volgen In

Video: Hoe Een Pakket In De Post Te Volgen In

Video: Hoe Een Pakket In De Post Te Volgen In
Video: Uitleg tarieven brief en pakket op site Post NL 2024, Mei
Anonim

Dagelijks worden er miljoenen brieven, tijdschriften, pakjes en pakjes per post verstuurd. Het is gemakkelijk om te verdwalen in deze stroom. Het is vooral jammer als er onverhoopt pakketten verloren gaan. Maar de techniek verbetert en nu is het veel gemakkelijker geworden om de bezorging van een pakket of pakketpost te controleren.

Hoe een pakket in de post te volgen
Hoe een pakket in de post te volgen

Het is nodig

kassabon

instructies:

Stap 1

Elk poststuk met een aangegeven waarde of aangetekende brief krijgt een unieke identificatiecode. Het pakket gaat van het ene postkantoor naar het andere en het pad wordt ingevoerd in een uniform controle- en boekhoudsysteem. Hiermee kunt u elk pakket via internet volgen.

Op de website van de Russische Post is er een speciale sectie "Postzendingen volgen", die is ontworpen om niet alleen Russische, maar ook internationale pakketten te volgen.

Stap 2

Er is een speciaal zoekvak op de webpagina, waar u een postnummer invoert dat uit 14 cijfers bestaat. Dit cijfer is te zien op het frankeerbewijs direct onder het opschrift "Receipt No.…".

De identifier wordt ingevoerd zonder spaties of andere tekens. Als het correct is ingevoerd, verschijnt er een tabel waarin de volgorde van het pakket van de plaats van vertrek tot de plaats van ontvangst door de geadresseerde wordt genoteerd. Uit de tabel kunt u zien op welk tijdstip en bij welk sorteercentrum het pakket is aangekomen, in welk stadium van verwerking het is.

Stap 3

Met een dergelijke service was er vertrouwen dat het pakket niet zou verdwalen in de uitgestrektheid van Rusland en zijn bestemming zou bereiken. Dit is vooral belangrijk voor degenen die prepaid-goederen kopen via online winkels. Na ontvangst van de pakket-ID van de verkoper, ontvangt elke koper een bevestiging dat de bestelde goederen daadwerkelijk naar hem zijn verzonden.

Aanbevolen: