Hoe De Batterij Op Te Laden Zonder Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Op Te Laden Zonder Telefoon
Hoe De Batterij Op Te Laden Zonder Telefoon

Video: Hoe De Batterij Op Te Laden Zonder Telefoon

Video: Hoe De Batterij Op Te Laden Zonder Telefoon
Video: 3 EENVOUDIGE MANIEREN OM EEN TELEFOON OP TE LADEN ZONDER OPLADER 2024, Mei
Anonim

Het is erg handig om twee identieke batterijen voor je telefoon te hebben. Terwijl een van hen wordt opgeladen, kan de andere worden gebruikt en vervolgens worden verwisseld, enzovoort. Maar dit vereist een apparaat dat opladen mogelijk maakt zonder de telefoon zelf.

Hoe de batterij op te laden zonder telefoon
Hoe de batterij op te laden zonder telefoon

instructies:

Stap 1

Gebruik nooit zelfgemaakte apparaten om telefoonbatterijen op te laden. De enige uitzonderingen zijn zeer oude apparaten die nikkel-metaalhydridebatterijen gebruiken. Lithium in dergelijke batterijen is niet van metaal of gebonden.

Stap 2

Koop een speciaal apparaat dat is ontworpen om batterijen buiten de telefoon op te laden. Het is uitgerust met een houder, waarop zich op zijn beurt twee beweegbare elektroden bevinden. Elk van de elektroden heeft twee platte veren die op de accupolen kunnen worden aangesloten, ongeacht waar ze zich bevinden - aan het uiteinde of aan de rand.

Stap 3

Tegelijkertijd met de aankoop van een universele oplader, laat je de verkoper je telefoon zien en vraag je hem een tweede batterij voor het apparaat op te halen, vergelijkbaar met de batterij die er al in zit.

Stap 4

Plaats de batterij in de uitgeschakelde oplader. Druk de veerelektroden op de contacten, gemarkeerd als "-" en "+". Als er geen markeringen op de contacten zijn, drukt u de elektroden op de buitenste klemmen en negeert u de elektroden die zich ertussen bevinden. De LED moet oplichten. Als dit niet het geval is, wijzigt u de positie van de vergrendelingsknop. Als de LED niet op deze manier brandt, probeer dan andere combinaties van contactenparen en posities van de vergrendelingsknop.

Stap 5

Zodra de LED brandt, noteert of onthoudt u de configuratie die u hebt gebruikt. Sluit vervolgens het apparaat met de batterij aan en zorg ervoor dat u het niet verplaatst. De tweede LED begint te knipperen. Ga door met opladen totdat het stopt met knipperen. Koppel vervolgens het apparaat los en verwijder de batterij.

Stap 6

Sluit alle actieve applicaties op uw telefoon. Schakel de stroom uit. Als het is aangesloten op een standaardlader, koppelt u deze los. Verwijder de cover van de telefoon en haal de batterij eruit. Installeer in plaats daarvan een ander opgeladen exemplaar. Sluit het deksel en zet de machine aan. Stel indien nodig de systeemklok opnieuw in. Schakel desgewenst de NITZ-functie daarin in om de noodzaak voor deze handeling te elimineren. Laad de verwijderde batterij op zoals hierboven beschreven. Laad ze in de toekomst beurtelings op en gebruik ze.

Aanbevolen: