Hoe MTS Nieuws Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS Nieuws Uit Te Schakelen
Hoe MTS Nieuws Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS Nieuws Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS Nieuws Uit Te Schakelen
Video: Mijn Zaak! Aflevering 2 2024, Mei
Anonim

Heel vaak leest een persoon, die haast heeft met een dienst van een mobiele operator, de periodieke mailings niet en reageert geïrriteerd op het volgende bericht met nieuws over politiek en het weer. Een andere onaangename verrassing voor de abonnee kan een maandelijkse afschrijving van geld zijn voor een dienst die hij eigenlijk niet gebruikt. En dan rijst de vraag: hoe het uit te schakelen?

Hoe MTS Nieuws uit te schakelen
Hoe MTS Nieuws uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - MTS-kantoor

instructies:

Stap 1

Als u geabonneerd bent op het netwerk van de mobiele provider van MTS en u wilt de MTS News-service op uw telefoon uitschakelen, gebruik dan de Mobile Assistant. Om toegang te krijgen tot dit systeem, kiest u de volgende combinatie op uw telefoon: 111 en drukt u op de beltoets. Volg daarna de instructies van de autoinformer (selecteer de sectie "Services verbinden en loskoppelen" en vervolgens - "MTS-nieuws uitschakelen").

Stap 2

Gebruik de "Internet Assistant" om de service "MTS News" te deactiveren. Stel een wachtwoord in om deze optie te gebruiken. Kies hiervoor het volgende commando: * 111 * 25 # en druk op de beltoets of bel het nummer: 1115. Luister goed naar de instructies voor het instellen van het wachtwoord. Nadat u de geheime gegevens heeft ontvangen, gaat u naar de MTS-website, selecteert u de sectie "Inloggen op uw persoonlijke account", vervolgens "Internet-assistent" en voert u uw telefoonnummer en het ontvangen wachtwoord voor autorisatie in het systeem in. Ga daarna in het venster dat verschijnt naar het item "Services verbinden en loskoppelen", "De MTS News-service uitschakelen".

Stap 3

Een andere optie voor het uitschakelen van de MTS News-service is om het servicecentrum voor abonnees van dit netwerk te bellen. Bel voor de uitvoering het gratis 24-uursnummer 0890, neem contact op met de telecomoperator, vermeld uw paspoortgegevens en vermeld de essentie van uw verzoek.

Stap 4

Neem contact op met de dichtstbijzijnde MTS netwerksalon. Neem uw persoonlijk paspoort en contract voor dienstverlening mee. Neem contact op met de manager met een verzoek om u te helpen de MTS News-service uit te schakelen. Hier kunt u ook aangeven dat u het niet eens bent met het ontvangen van andere reclamemailings van het bedrijf naar uw nummer. Als er zich problemen voordoen of als u de sluiting van bepaalde diensten wordt geweigerd, dient u een klacht in bij Rospotrebnadzor en motiveert u deze met de wet op de consumentenrechten.

Aanbevolen: