Een Onbekend Nummer Identificeren

Inhoudsopgave:

Een Onbekend Nummer Identificeren
Een Onbekend Nummer Identificeren

Video: Een Onbekend Nummer Identificeren

Video: Een Onbekend Nummer Identificeren
Video: Onbekend nummer 2024, Mei
Anonim

Als u wordt gebeld, maar het inkomende nummer wordt niet herkend, betekent dit misschien dat u de service "Beller-ID" niet hebt geactiveerd. Neem in dat geval contact op met uw serviceprovider om de service te activeren. Hiervoor levert elke operator speciale diensten en nummers.

U kunt beller-ID installeren met behulp van online transacties
U kunt beller-ID installeren met behulp van online transacties

instructies:

Stap 1

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" zouden zo'n probleem niet moeten hebben, omdat hun identificatie automatisch wordt geactiveerd bij de eerste registratie van de simkaart in het netwerk. Het is echter mogelijk dat deze service niet helpt als de beller of de abonnee die u schrijft de "ID voor nummerbeperking" heeft geactiveerd.

Stap 2

Gebruikers van het Beeline-netwerk krijgen de keuze uit twee nummers waarmee ze de dienst kunnen activeren. Ze kunnen ofwel het gratis nummer 067409061 bellen of een USSD-verzoek sturen * 110 * 061 #. Het aansluiten van "Caller ID" en het gebruik ervan zijn gratis. Trouwens, voor de juiste weergave van inkomende oproepen op uw display, sla alle nummers op in het internationale formaat, dat wil zeggen dat het in het telefoonboek niet met 8 moet beginnen, maar met +7.

Stap 3

Het bedrijf "MTS" biedt zijn klanten een service waarmee u de identifier kunt koppelen. Deze service wordt "Internet Assistant" genoemd en bevindt zich op de hoofdpagina van de officiële website van de operator. Inloggen op het selfservice systeem is alleen mogelijk met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Er is niets ingewikkelds aan een login, het is uw telefoonnummer. Maar om een wachtwoord te krijgen, moet u een USSD-verzoek sturen naar * 111 * 25 # of 1118 bellen. Wacht na de oproep tot de telefoniste antwoordt en volg zijn aanwijzingen.

Stap 4

Vergeet niet dat het door u opgegeven wachtwoord minimaal vier en maximaal zeven cijfers moet bevatten. Het zelfbedieningssysteem is gratis te gebruiken en de toegang ertoe kan alleen worden beperkt als u herhaaldelijk het verkeerde toegangswachtwoord invoert. De ingang kan 30 minuten worden geblokkeerd.

Aanbevolen: