Hoe Een Onbekend Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Onbekend Nummer Te Achterhalen?
Hoe Een Onbekend Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Onbekend Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Onbekend Nummer Te Achterhalen?
Video: Find Out Who is Calling You With Private / Blocked Number 2024, April
Anonim

Veel abonnees, in de overtuiging dat Anti-Caller ID hen in staat zal stellen om ongeïdentificeerd te blijven, activeren een dergelijke dienst en bellen die niet altijd positief zijn. Tot grote teleurstelling van zulke mensen kan iedereen tegenwoordig gemakkelijk een onbekend nummer herkennen.

Hoe een onbekend nummer te achterhalen?
Hoe een onbekend nummer te achterhalen?

Het is nodig

Mobiele telefoon, paspoort

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er twee eenvoudigste manieren waarmee mobiele abonnees telefoonnummers en hun eigenaren kunnen identificeren, die proberen door te komen "onder het mom van" anti-beller-ID. Deze service komt het meest voor in het dagelijks leven onder de naam "Detailing". Het is het oproepdetail waarmee u maximale informatie kunt krijgen over de eigenaar van het onbekende nummer.

Stap 2

Gesprekken detailleren door de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider te bellen We merken meteen op dat een dergelijke mogelijkheid niet door elke operator wordt geboden (controleer bij de ondersteuningsdienst). Nadat u contact heeft opgenomen met de manager, bestelt u een service voor gespreksdetails (indien aanwezig) voor de periode die u nodig heeft. Een bedrag gelijk aan de kosten van de dienst wordt van uw rekening afgeschreven. Na een tijdje ontvangt het nummer een sms-bericht met een gedetailleerd rapport over inkomende oproepen.

Stap 3

Als uw operator niet voorziet in een procedure voor autorisatie op afstand, kunt u met een soortgelijk verzoek een aanvraag indienen bij zijn dichtstbijzijnde kantoor. Nadat u heeft bevestigd dat u de eigenaar van het nummer bent, ontvangt u details van de oproepen voor de periode waarin u geïnteresseerd bent. Om een onbekend nummer te identificeren, zoekt u in de telefoon naar de datum van het laatste gesprek en vindt u een vergelijkbare datum in de aan u verstrekte documenten. Het telefoonnummer, waarvan de beldatum samenvalt met de incognito-oproep, is dezelfde anonieme persoon.

Aanbevolen: