Hoe Maak Je Een Nummer Onbekend?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nummer Onbekend?
Hoe Maak Je Een Nummer Onbekend?

Video: Hoe Maak Je Een Nummer Onbekend?

Video: Hoe Maak Je Een Nummer Onbekend?
Video: Je nummer onbekend zetten 2024, Mei
Anonim

Met de dienst "Beller-ID" kunt u tijdens gesprekken vertrouwelijk blijven en uw nummer verbergen, zelfs als de andere abonnee "Beller-ID" heeft geïnstalleerd. Trouwens, de anti-identificatie kan ofwel volledig zijn (dat wil zeggen, je nummer aan niemand laten zien) en gedeeltelijk (dat wil zeggen, het nummer slechts aan een beperkt aantal mensen tonen).

Hoe maak je een nummer onbekend?
Hoe maak je een nummer onbekend?

instructies:

Stap 1

In "Beeline" kunt u het "Anti-identificatie"-nummer verbinden op de officiële website van de operator of met behulp van het nummer 067409071; daarnaast is er een USSD-opdracht * 110 * 071 #, die "Anti-Caller ID" op uw telefoon zal installeren. U kunt de dienst zelf beheren. Als u wilt dat een bepaalde abonnee uw nummer ziet, kiest u * 31 # het nummer van de gebelde abonnee en drukt u vervolgens op de belknop. Het is waar dat de anti-beller-ID geen invloed heeft op die abonnees die de Super Caller ID-service hebben geactiveerd. De activering van de dienst is gratis, er zijn geen abonnementskosten.

Stap 2

De operator "Megafon" heeft ook "Beller-ID". Je kunt hem aansluiten door een leeg sms-bericht te sturen naar het nummer 000105340; via de "Servicegids"; een speciaal commando gebruiken * 105 * 34 #; via de abonneeservice op 0500, evenals op 050034 of op het kantoor van het bedrijf. De operator zal dagelijks 4, 5 roebel (inclusief btw) van uw account afschrijven voor het gebruik van het anti-identificatieapparaat. Voor zakelijke klanten kost de betaling voor de service 3,5 roebel.

Stap 3

U kunt de service in "MTS" activeren met behulp van de "Mobile Assistant" (kies het verkorte nummer 111 en volg de gesproken instructies), "Internet Assistant", "Mobile Portal" (met behulp van het verzoek * 111 * 46 #). De kosten van "Anti-Identifier" zijn afhankelijk van het tariefplan dat u hebt gekozen.

Aanbevolen: