Een Oproep Doorverbinden

Inhoudsopgave:

Een Oproep Doorverbinden
Een Oproep Doorverbinden

Video: Een Oproep Doorverbinden

Video: Een Oproep Doorverbinden
Video: Microsoft Teams - Telefoongesprek doorverbinden 2024, Mei
Anonim

Bij het verhuizen of kopen van een nieuw appartement kan het nodig zijn om een deurbel te installeren. Tegenwoordig is er nauwelijks een appartement waar geen deurbel is geïnstalleerd. Als u de oude oproep wilt wijzigen in een nieuwe, dan is er geen eenvoudigere taak: vertrouwend op de draadverbindingen met de bel en de belknop, vervangt u de oude componenten door de nieuwe componenten van de oproep.

Een oproep doorverbinden
Een oproep doorverbinden

Noodzakelijk

Elektrische bel, testerschroevendraaier, aansluitdraden (indien niet aanwezig)

instructies:

Stap 1

Als u bij het installeren van de draad merkt dat de draad gescheurd of gebroken is, moet u deze opbouwen. Om de draad op te bouwen, moet u allereerst het appartement spanningsloos maken. Dit kan in de elektriciteitsmeter, deze bevindt zich op uw trap. Gebruik na het verlengen van de draad een schroevendraaier met een tester. Het licht zal alleen oplichten bij een hoogwaardige verlenging van de draad.

Stap 2

Meestal steken bij verhuizing naar een nieuw huis vier identieke draden uit de muur. Als u snel een oproep wilt plaatsen, moet u het circuit kennen om uw oproep te plaatsen.

Gebruik de afbeelding voor een beter begrip van de installatie van de elektrische bel. U moet ook weten waar de "fase" en "nul" zijn.

Stap 3

Pak de bel en haak de draad #4 eruit aan de nuluitgang # 6. Sluit draad #3 aan op draad #1 (de eerste draad van de belknop). Haak draad nr. 2 (de tweede draad van de belknop) aan draad nr. 5 (fase). Breng isolatie aan op de blootgestelde delen van de draden. Schakel de stroom in het appartement in en controleer de bel. Het zou moeten werken.

Stap 4

Mocht de oproep toch niet lukken, dan zijn er verschillende mogelijkheden:

- controleer de oproep zelf op correcte verbinding;

- controleer de belknop op juiste aansluiting.

Als niets naar uw mening helpt, bel dan het plaatselijke huisvestingsbureau, de elektricien zal alles doen voor een klein bedrag. U kunt ook vragen wat de reden was voor de "stilte" van het gesprek. Voor de toekomst zal het een les voor je zijn.

Aanbevolen: