Hoe Geld Over Te Maken In Een Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken In Een Beeline
Hoe Geld Over Te Maken In Een Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken In Een Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken In Een Beeline
Video: Как перевести деньги с Билайна на Билайн 2024, Mei
Anonim

In gevallen waarin er voldoende saldo op uw telefoonrekening staat en u een deel ervan wilt delen met een andere Beeline-abonnee, kunt u de "Mobile Transfer"-service gebruiken.

Hoe geld over te maken in een Beeline
Hoe geld over te maken in een Beeline

instructies:

Stap 1

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om geld van de ene rekening naar de andere te "overboeken", moet u tegen de tijd dat de overboeking plaatsvindt ten minste 150 roebel uitgeven aan communicatiediensten. Het bedrag van één geldoverdracht moet minimaal 10 roebel zijn. en niet meer dan 150 roebel, en het minimale saldo op uw account na de overschrijving is 60 roebel. Bovendien kunt u niet meer dan 300 roebel per dag overmaken en moet het minimale interval tussen overdrachtsverzoeken minimaal 2 minuten zijn.

Stap 2

Als u aan alle voorwaarden voldoet, en er zijn geen beperkingen voor het doorverbinden, kies dan het commando vanaf uw mobiele telefoon: * 145 * telefoonnummer (10 tekens, zonder "8") van de abonnee naar wie u wilt doorverbinden geld * bedrag overmaken # en druk op de beltoets. Als reactie ontvang je een sms met een driecijferige code. Nu moet je het commando kiezen: * 145 * driecijferige code # beltoets. U ontvangt een sms over de succesvolle overboeking en de abonnee naar wiens rekening het geld is verzonden, ontvangt een sms over de overboeking naar de rekening.

Aanbevolen: