Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden In De Sneeuw

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden In De Sneeuw
Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden In De Sneeuw

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden In De Sneeuw

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden In De Sneeuw
Video: Nefit Easy - Ontdek hoe u uw Nefit Easy in gebruik neemt (Apple iOS) 2024, Mei
Anonim

Nadat je je mobiele telefoon in de sneeuw hebt laten vallen, kun je in de meeste gevallen alleen maar hopen op geluk dat je hem kunt vinden. In een diepe sneeuwbank, vooral 's nachts, is de kans nog kleiner, maar je moet niet opgeven. We moeten zo snel mogelijk beginnen met handelen.

Hoe u uw telefoon kunt vinden in de sneeuw
Hoe u uw telefoon kunt vinden in de sneeuw

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de telefoon daadwerkelijk in de sneeuw is gevallen. Om dit te doen, onderzoekt u zorgvuldig het gebied om u heen. Probeer een depressie in de sneeuw te vinden en benader deze dan voorzichtig om niet per ongeluk in slaap te vallen. Gebruik je vingers om voorzichtig de depressie van een hard voorwerp te voelen. Nadat u de telefoon hebt vastgehaakt, voorzichtig, waarbij u plotselinge bewegingen vermijdt (om hem niet per ongeluk naar een andere plaats te gooien), trekt u hem uit de sneeuw.

Stap 2

Vraag vrienden of kennissen om je te helpen als ze in de buurt zijn. Laat een van hen uw nummer bellen vanaf hun telefoon. Laat je leiden door het geluid van de melodie van je mobiele telefoon, zoek het in de sneeuw rondom.

Stap 3

Probeer het hele pad te onthouden dat je hebt afgelegd als je geen telefoon in de buurt kunt vinden. Misschien heb je het onderweg laten vallen. Dit kan bijvoorbeeld zijn gebeurd bij het uitstappen uit een voertuig of bij het uitglijden op het ijs. Ga terug en verken deze locaties.

Stap 4

Verken de sneeuwkorst aan beide kanten van de weg en vergeet niet onder je voeten te kijken. Onthoud: als het pad lang was en de telefoon, volgens jouw overwegingen, overal uit zou kunnen vallen, bedenk dan of het de moeite waard is om verder te zoeken. De kans op succes is vooral laag als het verlies plaatsvindt op een drukke plaats.

Stap 5

Gebruik het gereedschap dat voorhanden is, indien beschikbaar in de buurt (bijvoorbeeld in uw auto). Neem een schep of schep en schep de inhoud van een nabijgelegen sneeuwbank op en schud de schop heen en weer zodat de sneeuw geleidelijk op de grond valt. Loop om je heen, zift door nabijgelegen driften en de bovenste laag sneeuw op een pad of platform.

Stap 6

Post ontbrekende telefoonberichten langs de weg waar het zou kunnen zijn gebeurd. Misschien heeft een gewetensvolle burger hem opgepikt en wil hij hem teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. U kunt ook proberen uw nummer vanuit huis te bellen en opnieuw met de persoon die het apparaat heeft gevonden, af te spreken over het terugbrengen van het apparaat.

Aanbevolen: