Hoe Maak Je Een Telefoon Multichannel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Telefoon Multichannel?
Hoe Maak Je Een Telefoon Multichannel?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoon Multichannel?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoon Multichannel?
Video: How to Create A Second YouTube Channel on Phone (Android) 2024, Mei
Anonim

Meerlijnige telefoons maken kantoorwerk gemakkelijker: om uw organisatie te bellen, moet u eerst één nummer kiezen en vervolgens het toestelnummer selecteren van de medewerker met wie u wilt praten. Anders kan er verwarring ontstaan met bedrijfsnummers als er meer dan één zijn.

Hoe maak je een telefoon multichannel?
Hoe maak je een telefoon multichannel?

instructies:

Stap 1

Bepaal hoeveel extensies u nodig heeft om uw kantoor te runnen. Om het benodigde aantal te berekenen, gaat u uit van het aantal medewerkers. Zorg ervoor dat u uw toestelnummer vermeldt voor fax- en andere mogelijke kantoordoeleinden. Bepaal hoeveel externe lijnen in staat zullen zijn om de goede werking van het kantoor te garanderen. Als uw telefoonnummer als hotline wordt gebruikt, moet het aantal externe lijnen overeenkomen met de grootte van de regio waarmee u werkt en het aantal medewerkers dat gesprekken afhandelt.

Stap 2

Sluit het vereiste aantal lijnen aan. Het mag niet minder zijn dan het vereiste aantal inkomende lijnen. Als je een hoofdtelefoonlijn hebt aangesloten, breid deze dan uit met extra lijnen. Neem hiervoor contact op met het bedrijf dat uw kantoor voorziet van een telefoonaansluiting. Nadat de specialisten van de operator uw communicatie hebben gecontroleerd en de beschikbaarheid van technische capaciteit voor de noodzakelijke verbindingen hebben bevestigd, kunnen extra lijnen naar uw kantoor worden getrokken.

Stap 3

Koop een kantoortelefooncentrale die aansluit bij uw behoeften. Als zo'n telefooncentrale niet te koop is, koop er dan een die later kan worden uitgebreid tot de gewenste wijziging. Dit gebeurt met behulp van speciale uitbreidingskaarten, die ook moeten worden aangeschaft.

Stap 4

Neem contact op met uw PBX-technicus. Hij moet uitbreidingskaarten in het station installeren, de telefoonlijn aansluiten op de PBX en het station programmeren. Om kwaliteitswerk te garanderen, moet u een specialist uitnodigen, niet van buitenaf, maar van het telefoonbedrijf waarvan u gebruikmaakt. Hoogstwaarschijnlijk zal een oproep van een monteur worden betaald.

Stap 5

Breng een digitaal kanaal tot stand als de PBX niet het vereiste aantal interne en externe nummers kan leveren. Een dergelijke dienst kan worden geleverd door een telecomoperator. Maak een belplan en vermeld de locaties van de telefoonnummers van medewerkers.

Aanbevolen: