Een Kindle Fire Kopen

Een Kindle Fire Kopen
Een Kindle Fire Kopen

Video: Een Kindle Fire Kopen

Video: Een Kindle Fire Kopen
Video: Amazon Fire HD10 Tablet|Watch Before You Buy 2024, Mei
Anonim

In 2011 begon Amazon met de productie van de e-rider Kindle Fire, die al snel zijn gebruikers wist te overtuigen. Wat zijn kenmerken betreft, komt hij heel dicht in de buurt van een tabletcomputer en zijn lage kosten maken hem redelijk betaalbaar voor de massaconsument.

Een Kindle Fire kopen
Een Kindle Fire kopen

Het ontwerp van de "reader" van Amazon verschilt in goede kwaliteit en betrouwbaarheid, en compenseert volledig de externe eenvoud van uitvoering. Er is niets overbodigs aan de tablet, hij is uiterst functioneel. En het gebruik van hoogwaardige materialen en hoge prestaties tegen een redelijk bescheiden prijs van $ 250 maakte de gadget erg populair.

De vraag naar de Kindle Fire is sinds het begin erg sterk geweest. Dit heeft ertoe geleid dat eind augustus 2012 de voorraad gefabriceerde apparaten in de magazijnen van Amazon volledig was uitverkocht. Het is niet langer mogelijk om een gadget te kopen op de populaire bron www.amazon.com/, de apparaten zijn niet te koop. Bovendien zullen ze dat niet zijn, het bedrijf is niet van plan de productie van de Kindle Fire voort te zetten.

Ondanks dat het niet langer mogelijk is om de Kindle Fire in de winkel van het bedrijf te kopen, kunnen fans van deze "reader" hem nog steeds kopen in sommige online winkels. Probeer de volgende bronnen te bekijken: GadgetGadget, ReaderONE, Torg-PC, JUST.ru, SotMarket.ru. Het is raadzaam om opschieten met de aankoop, aangezien er zeker geen nieuwe Kindle Fire-aankomsten zullen zijn.

Waarom heeft het bedrijf de productie van zo'n populair apparaat stopgezet? De reden voor deze beslissing is heel eenvoudig: Amazon is in volle gang met het opzetten van de productie van een nieuw model Kindle Fire 2. In tegenstelling tot zijn voorganger zal de nieuwe tablet worden uitgerust met een camera aan de voorkant en een microfoon voor videogesprekken, gebruikers kunnen om te werken met Skype. Volgens sommige rapporten zal de geolocatiefunctie ook in de gadget worden ingebouwd. De première van de noviteit vindt plaats op 6 september. Daarom moet je niet haasten om naar het oude model te zoeken - het kost heel weinig tijd en de e-rider Kindle Fire 2 zal beschikbaar komen voor kopers. De prijs ervoor zal hoogstwaarschijnlijk ook erg laag zijn. Amazon verkoopt zijn e-readers bijna tegen de kostprijs en genereert het grootste deel van zijn inkomsten uit de verkoop van elektronische inhoud in zijn online winkel.

Aanbevolen: