Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Beeline
Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Beeline
Video: Как перевести деньги с Билайна на Мегафон: 3 способа 2024, April
Anonim

De noodzaak om geld over te maken van Megafon naar Beeline kan ontstaan als een van de abonnees een tekort aan geld op de mobiele rekening ervaart. Aanvulling gebeurt door het invoeren van speciale commando's.

Probeer geld over te maken van Megafon naar Beeline
Probeer geld over te maken van Megafon naar Beeline

instructies:

Stap 1

De Pay for Me-service helpt u ook geld van Megafon naar Beeline te sturen. Dit is een speciaal sms-bericht waarin u wordt gevraagd uw account op te waarderen. Kies het commando * 133 * (overboekingsbedrag) * (nummer van de ontvanger) #. De kosten van vertaling zijn 5 roebel. Zodra de abonnee uw aanvraag ontvangt, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Stap 2

Een andere gemakkelijke manier om geld over te maken van Megafon naar Beeline is door een sms-bericht te sturen naar het nummer 3116. Geef in het bericht het nummer van de Beeline-abonnee aan naar wie u geld wilt overmaken en voer het vereiste bedrag in na een spatie. De commissie voor deze dienst is 4,95% van het totaalbedrag. Houd er rekening mee dat er tegelijkertijd, nadat de overdracht is voltooid, ten minste 10 roebel op uw account moet blijven staan. Bovendien is het toegestaan om niet meer dan 15.000 roebel per dag over te dragen.

Stap 3

Gebruik de website Money.megafon om geld over te maken van Megafon naar Beeline. Voer uw mobiele telefoonnummer in het speciale veld in en ontvang een wachtwoord om uw persoonlijke account in te voeren. Hier ziet u een formulier waarin u het telefoonnummer moet opgeven waar u geld naartoe wilt sturen, evenals het bedrag. Controleer de ingevulde gegevens en klik op "Geld overmaken". De commissie zal 6, 95% van het overdrachtsbedrag bedragen.

Stap 4

Als u snel contact moet opnemen met een andere abonnee, en dit kost niet veel geld, stuur hem dan een gratis "Bel mij"-verzoek. Deze service is beschikbaar voor alle abonnees van de Megafon-operator en stelt u in staat verzoeken naar andere operators te sturen. Om dit te doen, belt u * 144 * (ander abonneenummer) # verzoek vanaf uw telefoon. Mobiel nummerformaat - elke. In dit geval is het toegestaan om niet meer dan 10 verzoeken per dag te verzenden.

Aanbevolen: