Wat De SWIFT 2 LTE-smartphone Anders Maakt?

Wat De SWIFT 2 LTE-smartphone Anders Maakt?
Wat De SWIFT 2 LTE-smartphone Anders Maakt?

Video: Wat De SWIFT 2 LTE-smartphone Anders Maakt?

Video: Wat De SWIFT 2 LTE-smartphone Anders Maakt?
Video: Wileyfox Swift 2 и Swift 2 Plus — обзор смартфонов 2024, Mei
Anonim

Nog niet zo lang geleden verscheen de Swift 2 LTE-smartphone in de uitverkoop. Dit is een telefoon van het Britse bedrijf Wileyfox. Het bedrijf is relatief onbekend op de Russische markt. De producten zijn nog niet actief verkocht op een wijdverbreide verkoop, maar sommige winkelketens hebben blijkbaar besloten om met dit merk samen te werken.

Wat de SWIFT 2 LTE-smartphone anders maakt?
Wat de SWIFT 2 LTE-smartphone anders maakt?

Waarin verschilt de Swift 2-smartphone? Allereerst is het besturingssysteem anders. Swift-smartphones zijn gebaseerd op het Cyanogen-systeem. Het systeem is gebaseerd op Android (in dit geval Android 6), maar er zijn enkele functionele verbeteringen aangekondigd. Er is bijvoorbeeld een ingebouwde terminalemulator. Tegelijkertijd is het, omdat de firmware op maat is, mogelijk om root te gebruiken zonder deze te installeren. Toegegeven, dit is een tweesnijdend zwaard. Het is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat de applicatie "Sberbank Online" deze wijziging aankan, omdat het beveiligingssysteem van de bank root als een virus beschouwt en de applicatie niet start. Maar waarschijnlijk is het belangrijkste verschil van deze wijziging de flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld het opstartprogramma wijzigen en de ontwikkelaarstools gebruiken zonder verschillende extra stappen.

Het toestel draait op een acht-core processor met 1,4 GHz op elke core. De hoeveelheid RAM is 2 GB. Ingebouwd geheugen - 16 GB. Dit vermogen is voldoende voor de stabiele werking van de meeste toepassingen. De batterijcapaciteit is slechts 2700 mAh.

De smartphone heeft een IPS-scherm met een resolutie van 1280x720 pixels. De camera is ook geweldig. Voor 8 Mp, achter - 13 Mp. BSI-matrix wordt gebruikt.

De smartphone ondersteunt alle moderne communicatie-interfaces en heeft een vingerafdrukscanner. Het is onwaarschijnlijk dat er vraag is naar de laatste, maar deze sensor is nodig voor het algemene niveau van het model.

Over het algemeen heeft de Swift 2-smartphone behoorlijke specificaties en is de prijs redelijk voldoende. De kwaliteit is redelijk goed en de bouw is redelijk. De smartphone kan een goed werkpaard zijn met geavanceerde functionaliteit.

Aanbevolen: