Hoe Liedjes Op Ipod Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Liedjes Op Ipod Op Te Nemen
Hoe Liedjes Op Ipod Op Te Nemen

Video: Hoe Liedjes Op Ipod Op Te Nemen

Video: Hoe Liedjes Op Ipod Op Te Nemen
Video: How to put a song from youtube onto your ipod 2024, Mei
Anonim

In tegenstelling tot de meeste mp3-spelers, die muziek opnemen als een gewone flashkaart, is het uploaden van bestanden naar een iPod geen gemakkelijke taak. Om de audiobibliotheek van dit apparaat aan te vullen, moet je speciale software gebruiken.

Hoe liedjes op ipod op te nemen
Hoe liedjes op ipod op te nemen

instructies:

Stap 1

Download en installeer iTunes voordat u uw iPod op uw computer aansluit en er informatie op opneemt. Alle bewerkingen voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van gegevens van het apparaat worden alleen met dit programma uitgevoerd.

Stap 2

Start iTunes, selecteer "Bestand aan bibliotheek toevoegen" of "Map toevoegen aan bibliotheek" in het menu "Bestand". Selecteer in het geopende venster de bestanden of mappen die u wilt toevoegen. Audiobestanden van de volgende formaten kunnen aan het programma worden toegevoegd: MP3, AAC, AIFF, WAV, Audible.com en Apple Lossless, u kunt ook wma-bestanden toevoegen, in dit geval zal iTunes ze converteren naar een van de ondersteunde formaten. Als het selectievakje "Kopieer naar iTunes Media-map bij toevoegen aan bibliotheek" is geselecteerd in de programma-instellingen, worden de bestanden gekopieerd naar een speciale programmamap.

Stap 3

Sluit uw iPod aan op uw computer. Rechtstreeks opnemen op de iPod kan op twee manieren.

Om uw bibliotheek automatisch op te nemen, selecteert u uw iPod in de lijst Apparaten aan de linkerkant van het programmavenster. Ga naar het tabblad "Muziek" aan de rechterkant van het programmavenster. Vink het selectievakje 'Muziek synchroniseren' aan. Gebruik de schakelaar om te selecteren wat u op de iPod wilt opnemen, Alle nummers en afspeellijsten of geselecteerde afspeellijsten. Klik op de knop Synchroniseren.

Stap 4

U kunt ook handmatig muziek aan uw iPod toevoegen. Markeer het apparaat in de lijst met apparaten, ga naar het tabblad "Overzicht" en vink het selectievakje "Muziek en video handmatig verwerken" aan.

Stap 5

Markeer in het gedeelte "Mediabibliotheek" het item "Muziek". Selecteer in het rechterdeel van het venster de benodigde items en sleep ze naar het iPod-pictogram, waarna de opname begint, op dezelfde manier kunnen afspeellijsten die in iTunes zijn gemaakt, worden opgenomen.

Stap 6

Selecteer na het einde van de opname uw iPod in de lijst met apparaten, selecteer het item "Uitwerpen" in het contextmenu of klik op de knop naast de apparaatnaam.

Aanbevolen: