Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Een Sberbank-kaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Een Sberbank-kaart?
Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Een Sberbank-kaart?

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Een Sberbank-kaart?

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Een Sberbank-kaart?
Video: Пополнение счета на 1XBET 2021. Самые лучшие способы! 2024, Mei
Anonim

Als er dringend geld nodig is, kunt u geld overmaken van Beeline naar een Sberbank-kaart als u klant bent van deze bedrijven. Om dit te doen is vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar een speciale reeks acties te volgen.

Ontdek hoe u geld kunt overboeken van Beeline naar een Sberbank-kaart
Ontdek hoe u geld kunt overboeken van Beeline naar een Sberbank-kaart

Hoe geld over te schrijven van Beeline naar een Sberbank-kaart via sms

Probeer geld over te schrijven naar uw Sberbank-kaart door een sms-verzoek te sturen naar het korte nummer 7878. Geef in dit bericht het type kaart aan (bijvoorbeeld Visa of Mastercard), na een spatie - het nummer van 16 cijfers en dan opnieuw via een spatie - het bedrag van uw overschrijving in roebels … Als gevolg hiervan ontvangt u een tekst die lijkt op het volgende: Visa 1234567890654321 1000. De overdracht duurt enkele minuten tot twee of drie werkdagen. Naast Sberbank worden ook kaarten van andere banken in Rusland ondersteund.

Houd er rekening mee dat er een commissie in rekening wordt gebracht voor het maken van de overboeking. Ongeacht het type kaart, zal het 5, 95% van het bedrag van uw overschrijving zijn, evenals een extra 10 roebel (of 50 roebel als het overboekingsbedrag minder is dan 1000). Het wordt dus aanbevolen om deze overboekingsmethode voornamelijk te gebruiken om overtollige ongebruikte fondsen van een mobiel nummer naar een bankrekening op te nemen.

Hoe u via internet geld kunt overboeken van Beeline naar een Sberbank-kaart

U kunt de officiële website van de mobiele operator Beeline gebruiken om via internet geld over te maken naar Sberbank. Ga hiervoor naar de volgende link: https://beeline.ru/customers/how-to-pay/oplatit-so-scheta/#/services/category-9 en selecteer de optie om geld over te maken van een mobiel naar een bankkaart uit de verstrekte lijst. Eenmaal op de vereiste pagina, gaat u verder met het invullen van de gegevens die nodig zijn voor de betaling.

Vul in de regel het kaartnummer van de ontvanger van de overboeking in, voer vervolgens het persoonlijke mobiele telefoonnummer in en tenslotte het betalingsbedrag. De service berekent automatisch de commissie en toont deze op het scherm, waarna u op de knop "Betalen" moet klikken. Bovendien hebben overschrijvingen, naast de commissie, kwantitatieve beperkingen. Het minimale eenmalige betalingsbedrag is bijvoorbeeld 50 roebel en het maximum is 14.000 roebel. Het is ook toegestaan om niet meer dan 14.000 roebel per dag te verzenden (maximaal 10 transacties). De wekelijkse en maandelijkse limiet is 40.000 roebel (respectievelijk tot 20 en 50 transacties). Voor meer informatie over de beschikbare methoden voor het overmaken van geld en de voorwaarden voor overboeking, kunt u deze vinden op de website van de Beeline-operator.

Aanbevolen: