Hoe Een Radiobandrecorder Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Radiobandrecorder Te Russificeren?
Hoe Een Radiobandrecorder Te Russificeren?

Video: Hoe Een Radiobandrecorder Te Russificeren?

Video: Hoe Een Radiobandrecorder Te Russificeren?
Video: HOE RUSSIFY XIAOMI 70MAI VAN DE DVR-FIRMWARE, GELUID EN GESPROKEN COMMANDO ' S 2024, April
Anonim

Niet alle radiobandrecorders kunnen worden gerussificeerd. Er ontstaan vaak problemen met apparaten van Japanse fabrikanten, die vervolgens onopgelost blijven. In dergelijke gevallen helpt knipperende apparaten meestal.

Hoe een radiobandrecorder te russificeren?
Hoe een radiobandrecorder te russificeren?

Noodzakelijk

  • - firmwareprogramma voor uw model;
  • - schijf voor opname.

instructies:

Stap 1

Russify uw radio met behulp van de firmware voor uw apparaatmodel. Het is het beste om de software te vervangen door de originele, die de Russische taal bevat. Het vinden van het gewenste programma is niet eenvoudig. Bovendien is er geen garantie dat de radio na installatie zal werken. Daarom kun je het beste iemand uit je kennissen vragen die dit probleem al is tegengekomen, te helpen.

Stap 2

Schrijf het firmwareprogramma naar een cd, plaats het in de radiorecorder en start het servicemenu (lees de opdracht om het te starten in de gebruikershandleiding). Ga vervolgens verder met het bijwerken van de software door uw schijf als opslagmedium te selecteren. Sommige moderne modellen ondersteunen ook flitsen vanaf flash-kaarten.

Stap 3

Wacht tot de software is vervangen en controleer de werking van de radio. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de instructies voor uw apparaatmodel hier te volgen, omdat u deze eenvoudig kunt breken. U kunt de servicehandleiding op internet vinden.

Stap 4

Als u de eigenaar bent van een autoradio die niet op de gebruikelijke manier kan worden gerussificeerd, neem dan contact op met de servicecentra in uw stad. Het is natuurlijk het beste om ernaar te verwijzen in de vorige stap, als je niet de vaardigheden hebt om met radioapparatuur te werken en nog nooit eerder apparaten hebt geflitst.

Stap 5

Als uw radiobandrecorder een garantieperiode heeft die nog niet is verstreken, neem dan contact op met de servicecentra, wiens tussenkomst in de software u niet zal ontslaan van de verplichtingen van de verkoper en de fabrikant, en let er ook op of de werknemers van dit bedrijf geven een garantie voor het werk dat ze hebben gedaan, want na het vervangen van de software worden vaak storingen aan het apparaat geconstateerd.

Aanbevolen: