Hoe Explay C300 Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Explay C300 Te Flashen
Hoe Explay C300 Te Flashen

Video: Hoe Explay C300 Te Flashen

Video: Hoe Explay C300 Te Flashen
Video: Сброс настроек на всех кнопочных телефонах универсальный способ 2024, Mei
Anonim

Explay c300 ondersteunt firmware-updates om de apparaatprestaties te optimaliseren en bestaande bugs op te lossen. Na correct knipperen blijft het apparaat volledig functioneel. Als er tijdens het firmwareproces fouten zijn gemaakt, kan dit storingen en verslechtering van de prestaties van de speler veroorzaken.

Hoe Explay c300 te flashen
Hoe Explay c300 te flashen

Noodzakelijk

  • - firmwarebestand voor het apparaat;
  • - Firmware Update Tool-programma;

instructies:

Stap 1

Om de firmware op de Explay c300 bij te werken, logt u in op het systeem met een beheerdersaccount (als er meerdere gebruikers op de computer zijn geïnstalleerd).

Stap 2

Download de firmware van de officiële site van het apparaat of van bekende forums die aan dit onderwerp zijn gewijd. Download ook de Firmware Update Tool, die zal worden gebruikt om de software bij te werken.

Stap 3

Installeer het hulpprogramma Firmware Update met behulp van setup.exe volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 4

Het programma wordt geïnstalleerd in de map "Program Files" - "Fuzhou Rockchip" - "Firmware Update". Zet de speler uit. Terwijl u de M-toets ingedrukt houdt, sluit u uw apparaat aan op uw computer. Houd de knop ingedrukt totdat het nieuwe hardware-installatievenster verschijnt.

Stap 5

Selecteer "Nee, deze keer niet", selecteer "Installeer vanuit een lijst of specifieke locatie". Selecteer "Zoeken naar de meest geschikte driver" en "Inclusief locatie". Specificeer het pad "C: / Program Files / FuzhouRockship / Firmware update / RockUSB Driver (2K, XP)".

Stap 6

Na het installeren van het programma dat nodig is voor de firmware, kunt u direct doorgaan naar het updateproces zelf. Voer het Consumer-bestand uit vanuit de geïnstalleerde map Firmware Update. Selecteer "Openen" en specificeer het pad naar het gedownloade firmwarebestand. Klik op "Bijwerken".

Stap 7

Nadat het bijbehorende bericht over het einde van de firmware wordt weergegeven, kunt u de speler loskoppelen van de computer en inschakelen (zorg ervoor dat de hoofdtelefoon is aangesloten). Schakel het apparaat na het volledig opstarten weer uit.

Stap 8

Formatteer uw speler met Windows. Ga hiervoor na het aansluiten van het apparaat naar "Deze computer", klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de verwisselbare schijf en klik op "Formatteren".

Aanbevolen: