Hoe Plaats Je Een Navigator Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Een Navigator Op Je Telefoon
Hoe Plaats Je Een Navigator Op Je Telefoon

Video: Hoe Plaats Je Een Navigator Op Je Telefoon

Video: Hoe Plaats Je Een Navigator Op Je Telefoon
Video: How do I use du Navigator App? 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Maar niet iedereen heeft navigators. Als u geen bestuurder bent, heeft u dit apparaat waarschijnlijk nog niet aangeschaft. Haast je niet om het te kopen - je kunt je mobiele telefoon ook gebruiken als navigatiesysteem om te wandelen.

Hoe plaats je een navigator op je telefoon
Hoe plaats je een navigator op je telefoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon een Java-virtuele machine heeft. Controleer ook of deze een GLONASS- of GPS-navigatieontvanger heeft. Als er geen dergelijke ontvanger is, zoek dan uit of de telefoon minimaal Bluetooth heeft. Als je er een hebt, koop dan een goedkoop apparaat - een externe GLONASS- of GPS-ontvanger.

Stap 2

Verbind de operator met de service van onbeperkte internettoegang. Configureer in de telefoon zelf het toegangspunt correct (de naam moet beginnen met het woord internet, niet met wap). Zorg ervoor dat het verkeer niet meer in rekening wordt gebracht.

Stap 3

Ga naar de volgende pagina:

www.mgmaps.com/download.php

Download daaruit de applicatie die geschikt is voor uw model van het apparaat. Installeer het op je telefoon. Geef het in de applicatie-instellingen toegang tot internet, Bluetooth en de navigatie-ontvanger.

Stap 4

Selecteer na het starten van de applicatie eerst het item "Instellingen" - "Taal" in het menu. Wacht tot de lijst met talen is geladen. Selecteer Russisch.

Stap 5

Start het programma opnieuw. Nu wordt de interface in het Russisch gepresenteerd. Selecteer in het menu het item "Instellingen" en vervolgens - achtereenvolgens de subitems "GPS" en "Apparaatselectie". Selecteer de ingebouwde of externe navigatie-ontvanger, afhankelijk van het model van het toestel. Wacht in het tweede geval op het zoeken naar Bluetooth-apparaten en zoek vervolgens degene die u nodig hebt.

Stap 6

Selecteer opnieuw "Instellingen" in het menu. Selecteer vervolgens het subitem "Gebruik kaarten". Houd er rekening mee dat Yahoo-kaarten standaard zijn ingeschakeld. Schakel ze uit. Schakel in het algemeen alle meegeleverde kaarten uit. Voeg in plaats daarvan "OpenStreetMap - OpenStreetMap (Mapnik)"-kaarten toe.

Stap 7

Start het programma opnieuw. Selecteer het menu-item "Instellingen" - "GPS" - "Mobiel. volgen". Vink het selectievakje 'Kaart verplaatsen' aan. Ga vervolgens in het submenu "GPS" naar het item "Web Tracking" en zorg ervoor dat het selectievakje "Ja" niet aanwezig is.

Stap 8

Schakel ook in de sectie "Instellingen" - "Scherm" het selectievakje "Standaard weergeven" - "Positie" in. Verplaats in dezelfde sectie het keuzerondje Namen tonen voor naar de positie Alle.

Stap 9

Ga naar buiten of ga naar het raam. Wacht tot de locatie is bepaald en druk op 9. Als de kaart is geladen, weet je waar je bent.

Stap 10

Om de route te vinden om van het ene punt naar het andere te komen, selecteert u "Zoeken" - "Route ophalen" in het menu. Vul dan de verplichte velden in.

Aanbevolen: