Hoe De Zwarte Lijst Te Verbinden Met Megafon

Hoe De Zwarte Lijst Te Verbinden Met Megafon
Hoe De Zwarte Lijst Te Verbinden Met Megafon

Video: Hoe De Zwarte Lijst Te Verbinden Met Megafon

Video: Hoe De Zwarte Lijst Te Verbinden Met Megafon
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Niet elke oproep naar een mobiele telefoon is voor een gebruiker wenselijk. Om jezelf te beschermen tegen onaangename emoties, is het niet nodig om inkomende oproepen te negeren en vervolgens gemiste oproepen te verwijderen. Megafon-abonnees kunnen gebruik maken van de handige "Black List"-service, die beschikbaar is op alle soorten smartphones en telefoons.

Hoe de zwarte lijst te verbinden met Megafon
Hoe de zwarte lijst te verbinden met Megafon

Alle nummers kunnen worden toegevoegd aan de "Black List" op Megafon. Dergelijke abonnees zullen bij het kiezen van uw nummer het bericht van de autoinformer horen over het onjuist kiezen van het nummer. Zelfs als uw telefoonmodel de zwarte lijstfunctie niet heeft, is de Megafon-operatoroptie beschikbaar.

De "Black List"-service is betaald en u kunt er een onbeperkt aantal nummers aan toevoegen. En als u geen inkomende berichten van de bank of van oude bekenden wilt ontvangen, volstaat het om te bellen naar het nummer * 130 #. U kunt de lijst ook via sms verbinden, het bericht moet leeg zijn, u moet het naar het nummer 5130 sturen. U ontvangt een melding over de verbinding van de service, de kosten zijn 1 rub. per dag. Activering moet worden bevestigd. Verbinden of verbreken is gratis, het bedrag van de betaling is niet afhankelijk van het aantal ingevoerde nummers.

U kunt op een handige manier ongewenste nummers aan de lijst toevoegen:

· Via USSD-kanaal - bel * 130 * abonneenummer #. Het nummer moet in het internationale formaat worden ingevoerd, d.w.z. na 7.

· Via sms-berichten moet u een abonneenummer verzenden dat begint met +7 tot 5130.

Indien gewenst kunnen de nummers van de zwarte lijst worden verwijderd door opnieuw een SMS te sturen naar 5130 met de tekst “–Abonneenummer” of door * 130 * abonneenummer te kiezen vanaf 7 #. U kunt de service ook beheren in het "Persoonlijke account" van de abonnee, waar alle informatie over de mogelijkheid beschikbaar is. Het is gemakkelijk om nog een autoinformer-bericht toe te voegen. Bijvoorbeeld niet "Het nummer is verkeerd gekozen", maar "Dit nummer bestaat niet". De operator biedt zijn klanten een keuze.

Als er geen saldo op het saldo van de abonnee staat, wordt de service tijdelijk uitgeschakeld. De regel geldt ook als het saldo negatief is. Houd er rekening mee dat de "zwarte lijst" werkt voor nummers van verschillende lengtes, van 11 tot 15 cijfers. Dit zijn Russische en buitenlandse nummers van alle operators.

U kunt het aantal of de soorten ongewenste nummers in de lijst controleren door een verzoek te sturen via de combinatie * 130 * 3 #. Of door sms "Inf", "Inf" naar 5130 te schrijven. Om de service uit te schakelen, moet u een bericht "uit" of "uit" naar 5130 sturen, een oproep verzenden * 130 * 4 # - om uit te kiezen.

Als de telefoon van de abonnee die de "Black List" verbindt met Megafon onvoorwaardelijke doorschakeling van inkomende oproepen heeft, worden oproepen van ongewenste nummers doorgeschakeld naar het opgegeven nummer.

Aanbevolen: