Hoe Op De IPhone Op De Zwarte Lijst Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Op De IPhone Op De Zwarte Lijst Te Zetten
Hoe Op De IPhone Op De Zwarte Lijst Te Zetten

Video: Hoe Op De IPhone Op De Zwarte Lijst Te Zetten

Video: Hoe Op De IPhone Op De Zwarte Lijst Te Zetten
Video: How to Check if iPhone is BLACKLISTED 2024, April
Anonim

Veel mobiele apparaten hebben een speciale functie, de zwarte lijst. Hiermee kunt u bellers toevoegen waar u niet meer mee wilt praten. Helaas is deze functie niet standaard beschikbaar voor iPhones. Maar aansluiten is mogelijk.

Hoe op de iPhone op de zwarte lijst te zetten
Hoe op de iPhone op de zwarte lijst te zetten

Het is nodig

  • -iTunes;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Open iTunes-software op uw computer na het koppelen met de iPhone. Ga naar de AppStore-sectie en zoek de iBlackList-app. Installeer deze applicatie na aanschaf op uw mobiele apparaat. Stel het blokkeren van inkomende oproepen in voor specifieke bellers uit uw contactenlijst. Houd er rekening mee dat de applicatie in de meeste gevallen niet gerussificeerd is.

Stap 2

Gebruik een alternatieve manier om abonnees toe te voegen aan de zwarte lijst op uw mobiele iPhone-telefoon. Download hiervoor de MCleaner-software. Deze applicatie blokkeert niet alleen ongewenste inkomende oproepen, maar werkt ook met sms-berichten. Het vervult ook de functie van het maken van een zwarte lijst, door te activeren waarmee u contacten uit uw telefoonboek eraan kunt toevoegen.

Stap 3

Bel de technische ondersteuningsdienst van uw operator en vraag hem naar de extra service "Black List". Hiermee kunt u specifieke telefoonboekcontacten op uw mobiele apparaat opslaan door ze speciale namen in het telefoonboek toe te wijzen en door bepaalde wijzigingen aan te brengen in hun mobiele telefoonnummer, ongeacht of deze actie wordt ondersteund door de ingebouwde of geïnstalleerde software of niet. Deze service is voornamelijk beschikbaar op betaalde basis. Om het te activeren, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice, waar u ook hulp kunt krijgen bij het instellen van de service op uw mobiele apparaat.

Stap 4

Ontdek ook regelmatig de mogelijkheden om abonnees toe te voegen aan de zwarte lijst op de officiële website van de abonnee die u van dienst is. Op dit moment is de handigste en meest effectieve van de vermelde methoden om MCleaner te installeren.

Aanbevolen: