Hoe U Uw Tablet Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tablet Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Tablet Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Tablet Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Tablet Kunt Ontgrendelen
Video: How to unlock an Android Tablet PC by Factory Reset? 2024, April
Anonim

Om uw tablet te beschermen tegen onbevoegde toegang, moet u er een wachtwoord op instellen. Maar in het geval dat het geheugen u in de steek heeft gelaten en u zich op geen enkele manier kunt herinneren welke code op het apparaat is geplaatst, zult u ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in informatie over hoe u de tablet kunt ontgrendelen.

Hoe u uw tablet kunt ontgrendelen
Hoe u uw tablet kunt ontgrendelen

Ondanks het feit dat de methoden voor het instellen van standaard- en afbeeldingswachtwoorden op tablets verschillen, lijken de ontgrendelingsmethoden voor apparaten met het Android-besturingssysteem erg op elkaar. Er zijn slechts kleine verschillen in het werken met tablets van verschillende merken.

Hoe u uw Prestigio-, Huawei- en Textet-tablet kunt ontgrendelen als u uw wachtwoord bent vergeten

Als u uw patroon of standaardsleutel voor toegang tot de tablet niet meer weet, is de eenvoudigste en meest pijnloze manier om te ontgrendelen, de toegang te herstellen via een Google-account. Om dit te doen, voert u 5 keer het verkeerde wachtwoord in en in het venster dat verschijnt - gegevens van google mail. Vergeet niet dat u alleen de naam van de e-mail zelf in het inlogveld moet invullen zonder @ gmail.com.

Als deze methode niet werkt, kunt u het wachtwoord opnieuw instellen door de tablet terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Op apparaten van de merken Texet, Prestigio en enkele anderen is de volgorde van acties niet veel anders.

Schakel uw tablet uit. Houd de aan / uit-knop ingedrukt en houd de toets Volume omhoog ingedrukt. Druk op de knop Volume omlaag om uw Huawei-tablet te ontgrendelen. Na een paar seconden ziet u het Android-opstartscherm en het menu Fabrieksinstellingen herstellen op het tabletscherm.

Gebruik de geluidsbedieningsknoppen om naar het gedeelte "Gegevens wissen / fabrieksinstellingen> Systeem nu opnieuw opstarten" te gaan.

De tablet zal opnieuw opstarten en weer werken zonder wachtwoorden in te voeren. Het grootste nadeel van deze herstelmethode is echter het verlies van alle gebruikersinstellingen en gegevens.

Uw Acer-tablet ontgrendelen

Op een tablet van dit merk is de fabrieksreset iets anders.

Om uw Acer-apparaat te ontgrendelen, schakelt u het uit en schuift u de schermvergrendelingsknop naar links. Houd de aan/uit- en volumeknoppen ingedrukt. Als u trillingen voelt, haalt u uw vinger van de aan/uit-toets.

Terwijl u de volumeknop ingedrukt houdt, schuift u de schermvergrendelingstoets totdat u het menu Cache wissen op het scherm van uw Acer-tablet ziet. Laat de volumeknop pas los nadat de tablet begint te formatteren.

Wachtwoord ontgrendelen op Explay-tablet

Er is geen volumeknop op Explay-apparaten. Schakel uw tablet uit om de fabrieksinstellingen te herstellen. Druk op de meest rechtse knop op het apparaat (terug-toets). Terwijl u het vasthoudt, klikt u eenmaal op de aan / uit-knop.

Wanneer u de Android-screensaver op het scherm ziet, drukt u op de "home"-knop en selecteert u in het menu dat verschijnt het gedeelte voor het resetten van gebruikersinstellingen.

Hoe Samsung-tablet te ontgrendelen

Samsung-tablets zijn dankzij een speciale app gemakkelijker te ontgrendelen dan de meeste andere apparaten. Om het wachtwoord te ontgrendelen, sluit u het apparaat aan op de computer met de meegeleverde usb-kabel.

Voer het hulpprogramma Kies uit, ga naar instellingen en wijzig wachtwoorden.

Als het gebruik van deze methode niet mogelijk is of niet het gewenste resultaat oplevert, gebruik dan de fabrieksresetmethode. Om een harde reset uit te voeren op een Samsung Android-tablet, drukt u op de volume-omhoogtoets, de startknop en de aan / uit-knop. Laat de ingedrukte toetsen los nadat het herstelmenu verschijnt. Gebruik de volumeknoppen en de "home"-toets om te bedienen.

Als u de tablet niet kunt ontgrendelen met de fabrieksresetmethode, neemt u contact op met het servicecentrum van de fabrikant van uw apparaat.

Aanbevolen: