Hoe U Uw Patroon Op Uw Tablet Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Patroon Op Uw Tablet Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Patroon Op Uw Tablet Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Patroon Op Uw Tablet Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Patroon Op Uw Tablet Kunt Ontgrendelen
Video: Android Forgot Password Pattern Pin Code Help - Android Tablet Forgot Password Factory Reset 2024, Mei
Anonim

U kunt een wachtwoord instellen om informatie op tablets te beschermen. In veel moderne modellen gebeurt dit niet alleen door een code in te voeren, maar ook door een streep op een foto te gebruiken. Ben je zo'n wachtwoord vergeten, dan is de logische vraag hoe je het patroon op de tablet kunt ontgrendelen.

Hoe u uw patroon op uw tablet kunt ontgrendelen
Hoe u uw patroon op uw tablet kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Als je geheugen niet al te best is, kun je beter geen grafisch wachtwoord installeren op een tablet met een Android-besturingssysteem. Het is immers vrij eenvoudig om een willekeurige lijn tussen de punten in de afbeelding te trekken, maar het is net zo gemakkelijk om het te vergeten. Daarom, als uw tablet geen topgeheime gegevens heeft en het mogelijk is om een grafische sleutel te installeren, is het beter om deze beveiliging uit te schakelen.

Stap 2

Het kost veel geduld om het afbeeldingswachtwoord van uw tablet te ontgrendelen. U kunt de toegang snel herstellen als u de login en het wachtwoord van uw Google-account onthoudt. Wanneer na verschillende pogingen om het patroon op het scherm van het apparaat op Android onjuist in te voeren, een venster verschijnt voor het invoeren van e-mail- en wachtwoordgegevens ervan, kunt u door deze in te voeren de tablet weer gebruiken. In de meeste gevallen wordt een Google-account echter snel geregistreerd en worden de gegevens ervan nergens vastgelegd. In dit geval zal het niet eenvoudig zijn om het probleem met de sleutel op te lossen.

Stap 3

Als u het patroon op de tablet niet kunt ontgrendelen met de vorige methode, is het enige dat kan helpen de instellingen opnieuw in te stellen. Een belangrijk nadeel van deze ontgrendelingsmethode is het verlies van alle gegevens.

Stap 4

Om het Android-apparaat te resetten, moet u de aan/uit-knop van de tablet en de toets volume omhoog of omlaag tegelijkertijd ingedrukt houden en een paar seconden ingedrukt houden totdat de prompt om de instellingen opnieuw in te stellen verschijnt. De combinatie van knoppen kan per tablet verschillen. Als je waarschijnlijk niet weet hoe je je apparaat hard moet resetten, probeer dan beide combinaties of lees de instructies.

Stap 5

Bevestig uw wens om de instellingen te resetten. De tablet voert een harde reset uit en u kunt hem weer gebruiken.

Stap 6

Als u het patroon niet zelf op uw Android-tablet kunt ontgrendelen, kunt u contact opnemen met een servicecentrum.

Aanbevolen: