Hoe Kanalen Aan Iptv Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Aan Iptv Toe Te Voegen
Hoe Kanalen Aan Iptv Toe Te Voegen

Video: Hoe Kanalen Aan Iptv Toe Te Voegen

Video: Hoe Kanalen Aan Iptv Toe Te Voegen
Video: How to add m3u List in Smart IPTV || Playlist 2024, Mei
Anonim

IPTV - (Internet Protocol Television) - televisie via het internetprotocol. In tegenstelling tot kabel- of satelliet-tv, waarbij een antenne of satelliet verantwoordelijk is voor het ontvangen van een signaal, werkt IPTV met een actieve verbinding met een speciale televisiedienst op internet.

Hoe kanalen aan iptv toe te voegen
Hoe kanalen aan iptv toe te voegen

instructies:

Stap 1

Koop een tv die IPTV-connectiviteit ondersteunt. Om verschillende zenders toe te voegen en te bekijken, activeert u de bijbehorende dienst bij uw internetprovider. Meestal installeren technici hiervoor een speciaal programma voor het bekijken van IPTV op een tv die toegang heeft tot internet. Als dit niet mogelijk is, wordt de klant aangeboden om een settopbox aan te schaffen - een speciaal apparaat dat verbinding maakt met een tv en een internet-tv-signaal naar het scherm verzendt.

Stap 2

Sluit de settopbox aan op de tv met behulp van de bijgevoegde instructies. Stel op de tv zelf als signaalbron de connector in waarop de settopbox is aangesloten en sluit op zijn beurt de glasvezelkabel van het thuisinternet aan. Zorg er daarbij voor dat de internetverbinding actief is. Wacht tot de software is gestart en geüpdatet. Daarna zoekt het programma automatisch naar beschikbare internetkanalen of wordt u gevraagd om de IPTV-server handmatig op te geven. Lijsten met gratis IPTV-servers zijn te vinden op internet. Ook moet het vereiste adres door de provider worden opgegeven bij het aansluiten van de dienst.

Stap 3

U kunt ook IPTV-kanalen toevoegen en bekijken op uw thuiscomputer of laptop. Om dit te doen, is het ook aan te raden om verbinding te maken en te betalen voor de bijbehorende service bij een internetprovider. Download en installeer daarna op uw computer een van de programma's die zijn ontworpen voor het bekijken van IPTV, bijvoorbeeld IPTV-speler. Geef in de applicatie-instellingen het adres van een geschikte internetkanaalserver op, nadat u dit van het netwerk of van uw provider hebt geleerd. U ziet een lijst met kanalen die beschikbaar zijn om te bekijken en u kunt ertussen schakelen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de internetverbinding minimaal 2 Mbps moet zijn.

Aanbevolen: