Hoe MMS Op IPhone Inschakelen?

Hoe MMS Op IPhone Inschakelen?
Hoe MMS Op IPhone Inschakelen?

Video: Hoe MMS Op IPhone Inschakelen?

Video: Hoe MMS Op IPhone Inschakelen?
Video: Fix Cannot Send Message MMS Messaging needs to be enabled to send this message on iphone ios 14 2024, Mei
Anonim

De meest voorkomende oorzaken van MMS-problemen op de iPhone zijn onjuiste netwerkinstellingen. Met de juiste instellingen kunt u deze optie inschakelen en probleemloos foto- en spraakberichten uitwisselen.

mms op iphone
mms op iphone

Apple heeft geprobeerd het proces van het aanpassen van zijn producten zo veel mogelijk te vereenvoudigen, dus één klik is voldoende om veel parameters op een smartphone en tablet te activeren.

Eerst moet je proberen de MMS-functie op je iPhone in te schakelen door naar de berichtinstellingen te gaan. De optie MMS-berichten moet zijn geactiveerd. Doe hetzelfde met de optie Mobiele gegevens in de mobiele instellingen van uw iPhone. De smartphone moet internettoegang hebben. Om dit te controleren, schakelt u gewoon wifi in, zoekt u een geschikt netwerk en opent u een van de adressen in de browser.

mms op iphone
mms op iphone

De volgende stap is om je smartphone opnieuw op te starten. Schakel de gadget uit, verwijder de simkaart en plaats deze opnieuw, en schakel vervolgens het apparaat in. Controleer of de MMS-functie werkt op de iPhone. Als u het bericht nog steeds niet kunt verzenden, moet u de netwerkinstellingen opnieuw instellen.

mms op iphone
mms op iphone

Om de normale werking van de gadget te herstellen, moet u naar de hoofdinstellingen van de smartphone gaan en de parameter "Reset" vinden. Vervolgens moet u de netwerkinstellingen opnieuw instellen. En schakel de gadget opnieuw uit, ga naar buiten en plaats de simkaart in de telefoon en probeer MMS naar de iPhone te verzenden.

Als er nog steeds geen berichten worden verzonden, moet u bij uw serviceprovider navragen of uw MMS-service is geactiveerd.

mms op iphone
mms op iphone

MMS-berichten worden rechtstreeks vanuit berichten verzonden. Het volstaat om op het camerapictogram te klikken, de gewenste foto te maken of te selecteren uit de bestaande foto's op de telefoon. Tegelijkertijd kan het probleem van het verzenden van MMS naar de iPhone, als alle parameters correct zijn geconfigureerd, worden verklaard door het grote gewicht van de foto of het ongepaste beeldformaat. Om dit te doen, moet je de foto op volledig scherm openen en er een screenshot van maken, dan verschijnt de foto in het album en is deze volledig beschikbaar voor verzending.

Aanbevolen: