Een Nieuwe IPhone Inschakelen

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe IPhone Inschakelen
Een Nieuwe IPhone Inschakelen

Video: Een Nieuwe IPhone Inschakelen

Video: Een Nieuwe IPhone Inschakelen
Video: How to Set Up and Activate iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Mini 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van een nieuwe iPhone impliceert de voorlopige activering van het mobiele apparaat. Operators van de Grote Drie (MTS, Beeline en MegFon) bieden deze service, maar de activeringsprocedure kan door de gebruiker en handmatig worden uitgevoerd.

Een nieuwe iPhone inschakelen
Een nieuwe iPhone inschakelen

Het is nodig

  • -iTunes;
  • - aansluitkabel meegeleverd in de leveringsset.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw computer de nieuwste versie van iTunes heeft die nodig is om uw iPhone te activeren en dat uw mobiele apparaat is opgeladen.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw computer internettoegang en een actieve verbinding heeft.

Stap 3

Plaats de simkaart in de iPhone en sluit het mobiele apparaat aan op de computer met behulp van de meegeleverde verbindingskabel, die een USB-connector en een speciale dock-connector heeft.

Stap 4

Wacht tot iTunes automatisch het verbonden mobiele apparaat detecteert en het scherm iPhone Connect to iTunes verschijnt.

Stap 5

Bevestig de start van het activeringsproces in het geopende dialoogvenster van de iTunes-toepassing en wacht tot een reeks schermen verschijnt om de informatie te verzamelen die nodig is voor de procedure.

Stap 6

Voer uw iTunes-accountgegevens in de daarvoor bestemde velden in het nieuwe verzoekdialoogvenster in en wacht tot het bericht "Welkom bij de telefoon" verschijnt.

Stap 7

Bevestig uw akkoord met de voorwaarden van de iPhone-softwarelicentieovereenkomst door op de knop "Ik ga akkoord" te klikken en klik op de knop "Verzenden" om de activering van het mobiele apparaat te voltooien.

Stap 8

Wacht tot alle iPhone-functies automatisch zijn geactiveerd en synchroniseer de vereiste gegevens van uw mobiele apparaat naar uw computer.

Stap 9

Zorg ervoor dat uw telefoon correct werkt door een testoproep te doen naar een willekeurig nummer en configureer uw mobiele apparaat volgens uw voorkeuren.

Stap 10

Profiteer van de activering op afstand van de iPhone die wordt geleverd door de nieuwste versies van iOS5 zonder dat u uw telefoon op uw computer hoeft aan te sluiten.

Aanbevolen: