Hoe Het Gebied Te Bepalen Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe Het Gebied Te Bepalen Op Telefoonnummer
Hoe Het Gebied Te Bepalen Op Telefoonnummer

Video: Hoe Het Gebied Te Bepalen Op Telefoonnummer

Video: Hoe Het Gebied Te Bepalen Op Telefoonnummer
Video: Telefonie Microsoft Teams: Je eigen telefoonnummer 2024, Mei
Anonim

Als u de locatie van een andere abonnee via zijn mobiele telefoon wilt achterhalen, gebruikt u een speciale dienst. Het wordt geleverd door drie grote Russische telecomoperators: MTS, MegaFon en Beeline.

Hoe het gebied te bepalen op telefoonnummer
Hoe het gebied te bepalen op telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Zo'n dienst bij de MTS telecomoperator heet Locator. De klanten van het bedrijf kunnen 24 uur per dag verbinding maken door het korte nummer 6677 te bellen. Om de exacte coördinaten van de locatie van een andere persoon te krijgen, kiest u het nummer van de abonnee die u zoekt op het toetsenbord van de telefoon en stuurt u het naar het opgegeven nummer. Opgemerkt moet worden dat beide procedures (zowel activering als het gebruik van de locator) volledig gratis zijn voor gebruikers van het MTS-netwerk.

Stap 2

Klanten van MegaFon hebben twee manieren om abonnees te zoeken op hun mobiele nummer. De eerste manier is het activeren van een service op maat. Toegegeven, het is niet beschikbaar voor alle gebruikers, maar alleen voor degenen die zijn aangesloten op bepaalde tariefplannen (Smeshariki en Ring-Ding). Het is noodzakelijk om te verduidelijken dat er een dienst is ontwikkeld voor kinderen en hun ouders, en dit is wat bepalend is voor de keuze van dergelijke tariefplannen. Maar vergeet niet dat de exploitant de servicevoorwaarden op elk moment kan wijzigen. Ga dus soms naar de officiële website van het bedrijf en krijg up-to-date informatie over nieuwe producten of bestaande promoties.

Stap 3

De andere methode houdt geen beperkingen in en is daarom beschikbaar voor alle MegaFon-abonnees. Om een dienst te bestellen, hoeft u alleen maar naar de website locator.megafon.ru te gaan en een aanvraag in te vullen, die u vervolgens naar de operator moet sturen. Nadat de aanvraag is verwerkt, wordt er een sms-bericht naar uw mobiele telefoon gestuurd met de exacte coördinaten van de locatie van de andere abonnee.

Stap 4

Klanten van het bedrijf Beeline kunnen ook gebruik maken van de Locator-service. Overigens vereist deze operator geen activering van de service, u kunt op elk moment een verzoek indienen. Om de coördinaten van de locatie van de gewenste abonnee te bestellen, moet u een sms-bericht sturen naar het korte nummer 684 en in de tekst de Latijnse letter L aangeven. Het vinden van een andere persoon kost u 2 roebel 5 kopeken (voor elk verzoek).

Aanbevolen: