Hoe Het Gebied In Moskou Per Telefoon Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Gebied In Moskou Per Telefoon Te Bepalen
Hoe Het Gebied In Moskou Per Telefoon Te Bepalen

Video: Hoe Het Gebied In Moskou Per Telefoon Te Bepalen

Video: Hoe Het Gebied In Moskou Per Telefoon Te Bepalen
Video: Agrohoroscoop van 23 tot 26 september 2021. PLUS - VERRASSING! 2024, Mei
Anonim

Enkele tientallen automatische telefooncentrales (ATS) bevinden zich op het grondgebied van Moskou. Aan elk van hen wordt een driecijferig nummer toegewezen (of meerdere van dergelijke nummers). Aan dit nummer kunt u bij benadering bepalen in welk gebied de abonnee zich bevindt.

Hoe het gebied in Moskou per telefoon te bepalen
Hoe het gebied in Moskou per telefoon te bepalen

instructies:

Stap 1

Probeer aan het mobiele telefoonnummer niet alleen de locatie van de abonnee op dit moment (om objectieve redenen) te bepalen, maar zelfs het gebied waarin hij is geregistreerd of een simkaart heeft ontvangen. Dergelijke kaarten worden uitgedeeld aan communicatiesalons en andere winkels zonder enige verwijzing naar hun adressen. Daarom kunt u de regio alleen via het mobiele nummer achterhalen, en zelfs dan niet altijd.

Stap 2

Als het telefoonnummer een stadstelefoonnummer is, controleer dan of het tot de regio Moskou behoort. Let hiervoor op het eerste driecijferige nummer dat zich voor het PBX-nummer bevindt - het zogenaamde netnummer. Het staat meestal tussen haakjes. Als dit nummer 495 of 499 is, verwijst het nummer naar Moskou of de dichtstbijzijnde regio van Moskou.

Stap 3

De volgende drie cijfers van het nummer geven de automatische telefooncentralecode aan. Het is door hen dat u het gebied kunt bepalen. Volg eerst de eerste van de links aan het einde van het artikel. Druk op Ctrl-F en voer het PBX-nummer in. Als het niet in de eerste, maar in de tweede kolom staat, kijk dan welk nummer ermee overeenkomt in de eerste. Als het nummer bijvoorbeeld begint met 637, betekent dit dat de code 201 er eerder mee correspondeerde. in twee fasen naar gebieden moeten zoeken.

Stap 4

Ga nu naar de tweede van de onderstaande links. Druk nogmaals op Ctrl-F en voer deze keer het eerder gedefinieerde oude telefooncentralenummer uit de eerste kolom in. Code 201 komt bijvoorbeeld overeen met het gebied van het metrostation Kropotkinskaya en het Zubovskaya-plein.

Stap 5

Als je twijfelt over de juistheid van het bepalen van het gebied met behulp van de ATC-code, bel dan de MGTS-helpdesk op (495) 636-06-36. In dit geval moet u hetzelfde bedrag betalen als wanneer u naar een andere stadstelefoon in Moskou belt. Wacht tot de telefoniste antwoordt en vertel hem dan het telefoonnummer.

Aanbevolen: