Een Telefooncode Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Telefooncode Verwijderen
Een Telefooncode Verwijderen

Video: Een Telefooncode Verwijderen

Video: Een Telefooncode Verwijderen
Video: How To Remove Password Lock Any Android Mobile Without (Reset/Factory Reset/Data Loss 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon biedt twee soorten bescherming voor de informatie van de eigenaar: de blokkeercode van de telefoon en de pincode van de simkaart. Er zijn een aantal acties die moeten worden ondernomen, afhankelijk van de code die u tegenkomt.

Een telefooncode verwijderen
Een telefooncode verwijderen

instructies:

Stap 1

De pincode is bedoeld om de persoonlijke gegevens van de eigenaar op de simkaart te blokkeren, zoals het telefoonboek en berichten, evenals het telefoonnummer van de abonnee. De pincode wordt gevraagd wanneer u de telefoon inschakelt met een simkaart. Als u het moet uitschakelen, voltooit u deze bewerking in de mobiele instellingen. Mocht u de pincode vergeten zijn, dan vindt u deze op de verpakking van de simkaart. Als je het al drie keer verkeerd hebt ingevoerd en daarmee de simkaart blokkeert, dan kun je de pakketcode invoeren, die je ook op de verpakking van de simkaart kunt vinden. Anders moet u contact opnemen met het vertegenwoordigingskantoor van uw mobiele operator. Geef uw paspoortgegevens op, waarna u een vervanging voor uw simkaart kunt krijgen, met behoud van het aan u toegewezen telefoonnummer.

Stap 2

De telefoonvergrendeling is ontworpen om te voorkomen dat derden toegang krijgen tot de informatie in het geheugen in geval van verlies of diefstal van het apparaat. Er verschijnt een verzoek om het in te voeren wanneer u uw mobiel inschakelt. Als u deze code kent, kunt u deze uitschakelen in de beveiligingsinstellingen van uw cel; als u hem niet kent, gaat u naar de volgende stap.

Stap 3

Gebruik een zoekmachine om de officiële website van de fabrikant van uw mobiele telefoon te vinden. U kunt het adres ook vinden in de instructies van uw mobiele telefoon. Ga ernaartoe en vind er technische ondersteuningscontacten op. Geef het IMEI-nummer en het serienummer van uw mobiele telefoon op. Deze gegevens vind je op de achterkant van je telefoon, onder de batterij. Vraag een fabrieksresetcode en een firmware-resetcode aan. Als u de eerste code toepast, worden alle instellingen, inclusief de telefooncode, teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Als u de firmware-resetcode gebruikt, worden ook al uw persoonlijke gegevens in het geheugen van de telefoon gewist. Natuurlijk kunt u deze codes online vinden, maar de meest betrouwbare manier is om uw mobiele telefoonfabrikant ernaar te vragen.

Aanbevolen: