Hoe Een Telefoonrekening Opwaarderen Met Een Bankkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoonrekening Opwaarderen Met Een Bankkaart
Hoe Een Telefoonrekening Opwaarderen Met Een Bankkaart

Video: Hoe Een Telefoonrekening Opwaarderen Met Een Bankkaart

Video: Hoe Een Telefoonrekening Opwaarderen Met Een Bankkaart
Video: How to topup freefire account by bank cards | SL WEER Huawei New phones and other phones 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kunnen kaarthouders op drie manieren tegelijk geld op hun telefoonrekening storten. Natuurlijk heeft elk van de methoden zijn eigen positieve aspecten.

Saldo aanvullen vanaf een bankkaart
Saldo aanvullen vanaf een bankkaart

Het is nodig

Bankkaart, internettoegang, mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een mobiel saldo op te waarderen vanaf een bankkaart is een geldautomaat. Gebruik de dichtstbijzijnde geldautomaat om geld over te schrijven naar uw account. Nadat u de pincode van uw kaart heeft ingevoerd, selecteert u het item "Betalen voor diensten" in het terminalmenu. Vervolgens verschijnt een venster waarin u het menu "Mobiel" moet openen. Na het kiezen van de mobiele provider die je nodig hebt, geef je het bedrag aan waarmee je de rekening wilt aanvullen en het geld overmaken. Als er voldoende geld op de kaart staat, wordt het geld binnen één minuut op uw rekening bijgeschreven.

Stap 2

Als u gebruik maakt van internetbankieren, hoeft u uw huis niet uit om uw beltegoed op te waarderen. Selecteer in de persoonlijke rekening van de elektronische bank het menu waarmee u geld kunt overboeken naar de rekeningen van mobiele operators. Geef de mobiele provider aan die u nodig heeft en voer het nummer in waarnaar u geld wilt overboeken. Net als bij het aanvullen van het saldo via een geldautomaat, wordt het geld onmiddellijk bijgeschreven op het saldo van de telefoon.

Stap 3

U kunt ook een automatische overboeking van geld van uw bankkaart naar uw telefoon instellen. U moet over een dergelijke mogelijkheid overleggen met een ondersteuningsvertegenwoordiger van uw mobiele provider. Het principe van de dienst is als volgt: zodra het saldo van uw telefoon nul nadert, wordt het door u opgegeven bedrag op de persoonlijke rekening van de elektronische bank automatisch van de bankkaart afgeschreven. In de toekomst wordt dit bedrag overgemaakt naar uw mobiele telefoonrekening.

Aanbevolen: