Hoe Een Interessante Applicatie Voor Android Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Interessante Applicatie Voor Android Te Kiezen
Hoe Een Interessante Applicatie Voor Android Te Kiezen

Video: Hoe Een Interessante Applicatie Voor Android Te Kiezen

Video: Hoe Een Interessante Applicatie Voor Android Te Kiezen
Video: Handige tips voor Android-telefoons - wist jij dit al? 2024, Mei
Anonim

Alle Android-telefoons en -tablets worden geleverd met een heleboel vooraf geïnstalleerde apps. Dit zijn e-mailclients, toepassingen voor communicatie in sociale netwerken, programma's voor het werken met afbeeldingen en documenten. De fabrikant kan helaas niet alle wensen van de gebruiker voorzien. Gelukkig kan de gebruiker op het Android-platform zelf een interessante applicatie kiezen en installeren.

Apps voor Android
Apps voor Android

Hoe te kiezen?

Ongeacht welke applicatie u voor uzelf wilt installeren, of het nu een spel is of een programma voor communicatie op sociale netwerken, laat u bij het kiezen leiden door de volgende punten.

Let eerst op het aantal downloads van het programma. Een groot aantal downloads is altijd een teken van de populariteit van een applicatie.

Ten tweede, zorg ervoor dat u gebruikersrecensies voor de geselecteerde toepassing leest. Zelfs als het programma een groot aantal downloads heeft, zijn er bijna altijd valkuilen in de vorm van een gebrek aan Russische lokalisatie of slechte compatibiliteit met uw apparaat.

Ten derde, volg de aanbevelingen van je vrienden die een Android-telefoon of -tablet gebruiken. In de meeste gevallen zullen zij graag hun ervaringen met u delen. Daarnaast vindt u op thematische sites en fora veel nuttige informatie.

Moet ik kopen of niet?

Zoals u weet, zijn er betaalde en gratis Android-apps. De prijs van applicaties is zelden hoger dan een paar dollar, dus de aankoop is meestal niet erg pijnlijk voor de portemonnee.

Als u om de een of andere reden de applicatie niet kunt of wilt kopen, kunt u er bijna altijd een gratis alternatief voor vinden. De enige uitzonderingen zijn de "top" games en applicaties die geen analogen hebben.

Er worden vaak games en programma's verkocht in applicatiewinkels en er is een mogelijkheid dat de applicatie waarin u geïnteresseerd bent aanzienlijk in prijs daalt of zelfs voor een bepaalde periode gratis wordt. Voeg de applicatie waarin u geïnteresseerd bent toe aan uw "verlanglijstje" en u zult de langverwachte verkoop niet missen. Prijswijzigingen worden per e-mail naar u verzonden.

Waar kan ik downloaden?

Naast de officiële Google App Store zijn er verschillende andere alternatieven voor deze service die nuttig voor u kunnen zijn bij uw zoektocht naar een interessante Android-app (zie de sectie Aanvullende bronnen voor links naar de beschreven bronnen).

De app store van de grootste online retailer Amazon.

Opera Mobile Store biedt u niet alleen applicaties en games voor Android, maar ook programma's voor iOS, WindowsPhone en zelfs Blackberry.

Mobile9 is een applicatiewinkel met elementen van een sociaal netwerk en biedt meer dan twee miljoen gratis games en applicaties voor elke smaak. Het nadeel van de winkel is de bijna volledige afwezigheid van applicatiemoderatie. Alle installaties van deze winkel moet u dus op eigen risico en risico doen.

De Getjar App Store is een behoorlijk interessante bron. Bekend om zijn exclusieve deals en dagelijkse app-verkopen. Het was in deze winkel dat Rovio de mogelijkheid bood om hun legendarische Angry Birds te downloaden voorafgaand aan hun officiële release.

Websites die verschillende programma's voor Android aanbieden, blijven van tijd tot tijd op internet verschijnen, dus dit is geen volledige lijst met bronnen waaruit u een interessante Android-applicatie kunt downloaden.

Aanbevolen: