Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan?

Inhoudsopgave:

Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan?
Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan?

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan?

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan?
Video: Hoe voorkom je dat hij vreemdgaat? 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators brengen regelmatig wijzigingen aan in de regels van hun tariefplannen: de gebruikelijke tarieven worden gearchiveerd en nieuwe lijken ze te vervangen. Als een van de nieuwe producten je aansprak, schakel dan over. Je zult waarschijnlijk moeten betalen voor de overgang naar een nieuw tarief, maar je hebt nog steeds hetzelfde telefoonnummer als voorheen.

Hoe overstappen naar een ander tariefplan?
Hoe overstappen naar een ander tariefplan?

Noodzakelijk

Paspoort of computer en internetverbinding

instructies:

Stap 1

Vraag een tariefwijziging aan bij het dichtstbijzijnde abonneeservicekantoor (salonwinkel, enz.) van uw mobiele operator. Zorg ervoor dat u uw paspoort of ander identiteitsbewijs meeneemt. De medewerkers van het servicekantoor ter plaatse zullen u alle nuances uitleggen die verband houden met de overgang naar een ander tarief: de dag waarop de servicekosten in rekening worden gebracht tegen nieuwe tarieven, de kosten van de overgang, enz. Als het bedrag op uw persoonlijke rekening niet voldoende is om het tarief te wijzigen, kunt u direct een toeslag betalen aan de kassier.

Stap 2

Bel met uw mobiele telefoon naar het servicecentrum en vraag de telefoniste om u over te schakelen naar het nieuwe tarief. Bereid uw documenten voor - de operator zal u om uw paspoortgegevens vragen. Voor Beeline-abonnees is het nummer van het servicecentrum 0611, Megafon is 0500, MTS is 0890. De operator zal u de kosten van de overgang en andere voorwaarden uitleggen. Om direct over te schakelen naar het geselecteerde tarief, moet u een voldoende bedrag op uw persoonlijke rekening hebben staan.

Stap 3

Gebruik USSD-commando's, oproepen naar speciale nummers en andere soortgelijke geautomatiseerde telefoondiensten om over te schakelen naar het geselecteerde tarief. Om een speciaal nummer of USSD-commando te vinden, vindt u een gedetailleerde beschrijving van het tarief waarin u geïnteresseerd bent op de website van uw mobiele operator - alle benodigde informatie voor de overgang zal daar worden geschreven. Wees voorzichtig - kijk door de pagina's van uw specifieke regio, want in verschillende delen van Rusland kunnen de bedragen en aantallen verschillen.

Stap 4

Wijzig het tarief dat wordt gebruikt in het persoonlijke account van het internet-zelfbedieningssysteem van uw mobiele operator. Als u een abonnee bent van het Beeline-netwerk - dit is het My Beeline-systeem https://uslugi.beeline.ru/, de Megafon-abonnee wordt geholpen door Service-Guide https://sg.megafon.ru/, de MTS abonneebehoeften zullen de "Internet-assistent" https://ihelper.nw.mts.ru/ gebruiken.

Stap 5

Verkrijg of stel een wachtwoord in om in te loggen op het internetsysteem, als u dit nog niet eerder hebt gedaan. Instructies voor het verkrijgen van een wachtwoord vindt u op de inlogpagina van de online service. Ga in uw persoonlijke account naar de sectie "Diensten en tarieven" of iets dergelijks - de exacte naam hangt af van uw operator.

Stap 6

Selecteer degene die u interesseert uit de lijst met beschikbare tarieven. De kosten voor het wijzigen van het tarief worden daar aangegeven. Zorg ervoor dat je genoeg geld op je persoonlijke rekening hebt staan om direct over te stappen. Als dat niet het geval is, kunt u uw persoonlijke account op elke beschikbare manier opwaarderen. Klik op de knop "Tarief wijzigen" ("Overschakelen naar tarief", enz.). Bevestig op de volgende pagina uw intentie en wacht op meldingen dat de aanvraag is geaccepteerd en voltooid. De notificaties zullen naar je mobiele telefoon moeten gaan. Daarnaast kunt u in uw persoonlijke account de historie van transacties bekijken.

Aanbevolen: