Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan In MTS
Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan In MTS

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan In MTS

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tariefplan In MTS
Video: Overstappen van energieleverancier - Tips (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

MTS is een van de drie federale operatoren. Bijna elk jaar verrast het zijn abonnees met het verschijnen van nieuwe tarieven. Om over te schakelen naar een handiger tarief, moet u verschillende speciale opdrachten uitvoeren.

Hoe overstappen naar een ander tariefplan in MTS
Hoe overstappen naar een ander tariefplan in MTS

Het is nodig

Mobiele telefoon, computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt uw tarief wijzigen met een USSD-verzoek. Kies het commando * 111 * 2 * 5 # op de telefoon en druk op de belknop. De telefoon geeft een menu weer met de tariefplannen waarnaar u kunt overschakelen, evenals hun nummers. Druk vervolgens op de knop "beantwoorden" of OK, afhankelijk van uw telefoonmodel. Voer het nummer in van het tarief waarnaar u wilt overschakelen, druk op de knop om de wijziging te bevestigen - "verzenden" of OK. Wacht op sms over de tariefwijziging.

Stap 2

Als u het speciale nummer van het gewenste tarief kent, stuurt u een bericht met de code naar nummer 111. U kunt informatie over dit nummer krijgen op de officiële website van het MTS-bedrijf. Voor het "Super Zero" -tarief is dit 721, voor het "Classny" -tarief - 15.

Stap 3

Bel 0890 vanaf uw telefoon, wacht tot de operator antwoordt, leg hem uit naar welk tarief u wilt overschakelen. Geef op verzoek van de telefoniste het codewoord of paspoortgegevens door, zodat hij kan controleren of de simkaart op jou geregistreerd staat. Het tarief verandert in de loop van de dag. Oproepen vanaf een telefoon in het MTS-netwerk zijn gratis. U kunt bellen met 8-800-333-0890.

Stap 4

Gebruik de dienst "Internet Assistent". Vraag hiervoor een wachtwoord aan. Voer het commando * 111 * 25 # in op de telefoon en druk vervolgens op "bellen". Ga naar de MTS-website. Zoek daar de link "Internet Assistant", voer het ontvangen wachtwoord en telefoonnummer in. Wijzig het tarief volgens de aanwijzingen van het systeem.

Stap 5

Binnen 30 dagen na activering van de simkaart kun je gratis overstappen naar een ander tarief, maar als je in de toekomst weer overstapt of een maand afloopt, moet je voor elke overstap betalen. De kosten van het overstappen naar een tariefplan vind je op de website van MTS.

Stap 6

U kunt ook gebruik maken van de diensten van adviseurs in cellulaire salons of gespecialiseerde kantoren. Zij adviseren u over nieuwe tarieven en helpen u bij de overgang.

Aanbevolen: