Hoe De Pincode Van De Simkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Pincode Van De Simkaart Te Herstellen
Hoe De Pincode Van De Simkaart Te Herstellen

Video: Hoe De Pincode Van De Simkaart Te Herstellen

Video: Hoe De Pincode Van De Simkaart Te Herstellen
Video: How to unlock SIM card Locked by pin code 2024, April
Anonim

De geheime pincode wordt gebruikt om uw telefoon te beschermen tegen vreemden. Het bestaat uit verschillende nummers die alleen jij zou moeten weten. Ieder van ons is een vergeten pincode-herstel van de telefoon tegengekomen. Dit zorgt altijd voor veel problemen, zeker als je dringend moet bellen. Waarom gaat de telefoon niet aan als ik de pincode invoer? De redenen kunnen verschillend zijn: je hebt misschien een verkeerde pincode ingevoerd of er zat een defect in de simkaart. In dit geval zal alleen het vervangen van de kaart helpen. Er zijn verschillende manieren om de pincode van de kaart te achterhalen.

Hoe de pincode van de simkaart te herstellen
Hoe de pincode van de simkaart te herstellen

instructies:

Stap 1

U kunt de pincode zelf herstellen. Als je 3 keer de verkeerde code hebt ingevoerd, wordt de kaart geblokkeerd. Om de blokkering op te heffen, moet u de PUK-code van de kaart weten. Weet u deze code ook niet meer, neem dan contact op met uw telecomoperator. Bellen naar de informatiedienst is gratis. U kunt dit vanaf een andere telefoon doen en om hulp vragen bij het probleem. De operator kan alleen helpen als u de paspoortgegevens van de kaarthouder verstrekt. Met deze methode kunt u tijd besparen en de kaart snel deblokkeren.

Stap 2

Als u de pincode zelf niet meer wist en de telefoniste ook niet kon helpen, dan blijft de laatste manier om de code te herstellen. U moet naar de klantenservice van het bedrijf van deze operator komen. Vergeet niet uw paspoort of een fotokopie van uw paspoort te laten waarmerken door een notaris. De beheerder kan u op verschillende manieren helpen. Als uw telefoon niet wordt ingeschakeld omdat u het wachtwoord niet meer weet, kan de telefoniste deze in het programma bekijken en u dit vertellen. Als blijkt dat de simkaart beschadigd is, moet deze worden vervangen. Tijdens deze bewerking verandert uw telefoonnummer niet en blijft het saldo hetzelfde. Deze service is gratis en duurt slechts een paar minuten.

Aanbevolen: