Hoe De Grootte Van Sms Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Sms Te Vergroten
Hoe De Grootte Van Sms Te Vergroten

Video: Hoe De Grootte Van Sms Te Vergroten

Video: Hoe De Grootte Van Sms Te Vergroten
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

De lengte van een SMS-bericht is beperkt tot 160 tekens. Cyrillisch in dergelijke berichten wordt verzonden in Unicode-codering, wat bovendien het aantal tekens met meer dan de helft vermindert. Het is duidelijk dat dit niet altijd voldoende is.

Hoe de grootte van sms te vergroten
Hoe de grootte van sms te vergroten

instructies:

Stap 1

Gebruik de functie van het "lijmen" van berichten. Het is beschikbaar in bijna elke moderne telefoon. Maar onthoud dat een "gelijmd" bericht uit verschillende gewone bestaat en daarom aanzienlijk meer zal kosten. Bovendien bestaat de mogelijkheid, zij het een kleine, dat de telefoon van de ontvangende abonnee niet is ontworpen om dergelijke berichten weer te geven. Vervolgens worden ze weergegeven als een set van verschillende afzonderlijke.

Stap 2

Typ uw bericht in Latijnse letters. In dit geval kunt u, zelfs zonder gebruik te maken van "lijmen", twee keer zoveel tekens in één bericht verzenden als in het Cyrillische alfabet, en wanneer u "lijmen" gebruikt, bent u de helft minder kwijt aan het verzenden van een bericht van hetzelfde lengte.

Stap 3

Probeer in het bericht Latijnse letters te gebruiken, die qua omtrek vergelijkbaar zijn met Russisch, cijfers, pseudo-grafische symbolen. Hieronder ziet u een voorbeeld van tekst die op deze manier is getypt:

nee} | {a / / yucma, omBemb Ha gaHHoe coo6weHue.

Bij sommige oudere telefoons, die zelfs geen Unicode ondersteunen, kun je Griekse hoofdletters typen. Zo'n letter neemt niet twee bytes in beslag in het bericht, maar één, en tegelijkertijd wordt het correct weergegeven, zelfs door moderne telefoons waarop het niet kan worden gekozen.

Stap 4

Overweeg om MMS te sturen in plaats van SMS. Dit kan natuurlijk alleen als beide apparaten deze dienst ondersteunen en zich op het thuisnetwerk bevinden. Als dit het geval is, kunt u een zeer lang sms-bericht (gelijk aan enkele tientallen gewone) verzenden door er bovendien grafische objecten aan te koppelen, en betalen - net als voor een paar gewone. Bovendien bieden sommige operators de service van onbeperkte MMS-verzending tegen een zeer bescheiden maandelijks bedrag.

Stap 5

Tot slot, als u geen van bovenstaande tips wilt of kunt gebruiken, probeer dan zoveel mogelijk informatie over te brengen in een bericht van beperkte lengte met behulp van verschillende afkortingen en afkortingen. Ze hoeven niet algemeen aanvaard te zijn, het belangrijkste is om vooraf een set ervan af te spreken met de geadresseerde. In de toekomst kunt u het samengestelde "woordenboek" voortdurend gebruiken in correspondentie met deze abonnee.

Aanbevolen: