Hoe Sms-correspondentie Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-correspondentie Te Lezen
Hoe Sms-correspondentie Te Lezen

Video: Hoe Sms-correspondentie Te Lezen

Video: Hoe Sms-correspondentie Te Lezen
Video: Google меняет правила игры или что такое Rich Communication Services (RCS) 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd kom je heel vaak op internet advertenties tegen waarin je wordt aangeboden om sms-correspondentie van andermans telefoons te lezen. Veel mensen besluiten, uit jaloezie of gewoon uit ijdele nieuwsgierigheid, van deze dienst gebruik te maken. Maar onthoud dat als u op dergelijke advertenties reageert, u in bijna 100% van de gevallen het risico loopt op een oplichter. U wordt hoogstwaarschijnlijk gevraagd om geld over te maken, maar u krijgt niet de gegevens die u nodig heeft.

Hoe sms-correspondentie te lezen
Hoe sms-correspondentie te lezen

instructies:

Stap 1

Als u echt geïnteresseerd bent in zo'n dienst, dan kunt u beter contact opnemen met een recherchebureau. Het kost veel (ongeveer $ 500), maar de kans dat je in dit geval de sms-correspondentie van een andere persoon daadwerkelijk krijgt, is groot. Als je de financiële draagkracht hebt om de diensten van een privédetective te betalen, ga ervoor!

Stap 2

U kunt ook een speciaal spionageprogramma op iemands telefoon installeren. Met zijn hulp kunt u niet alleen de sms van andere mensen lezen, maar ook telefoongesprekken afluisteren. Houd er echter rekening mee dat u hiervoor toegang nodig heeft tot de telefoon van deze persoon, omdat het programma eerst op zijn telefoon moet worden geïnstalleerd.

Stap 3

Tot slot merken we op dat wat uw redenen ook zijn om te willen weten wat een andere persoon aan wie schrijft, onthoud dat het illegaal is. Iedereen heeft recht op privacy, en alleen wetshandhavingsinstanties hebben het recht om de oproepen en sms van anderen te controleren, en dan in het geval van een reële dreiging van een misdrijf of het uitvoeren van onderzoeken.

Aanbevolen: