Hoe De Camcorder Op De HTC-telefoon Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Camcorder Op De HTC-telefoon Aan Te Zetten
Hoe De Camcorder Op De HTC-telefoon Aan Te Zetten

Video: Hoe De Camcorder Op De HTC-telefoon Aan Te Zetten

Video: Hoe De Camcorder Op De HTC-telefoon Aan Te Zetten
Video: How to use the camera or camcorder on HTC One 801e M7 2024, Mei
Anonim

NTS-telefoons zijn enorm populair geworden in Rusland. De apparaten van het bedrijf zijn een soort zakcomputers, waarmee u niet alleen kunt communiceren, maar ook zakelijke problemen kunt oplossen, online kunt gaan en video van hoge kwaliteit kunt opnemen. Hoe u de NTS-foto- en videocamera's gebruikt, laten we eens kijken naar het voorbeeld van de drie meest populaire modellen.

Hoe de camcorder op de HTC-telefoon aan te zetten
Hoe de camcorder op de HTC-telefoon aan te zetten

instructies:

Stap 1

HTC Mozart T8698 Dit model heeft geen aparte knop om de camera te starten, om hem aan te zetten, ga naar het “Menu” van de telefoon, selecteer de videomodus met een aparte knop, druk op de knop en de camera begint te werken. Er wordt geschoten met een resolutie van 8 megapixels, de camcorder heeft automatische scherpstelling en xenon-flitser. Gebruik bij het opnemen van video's in het donker de achtergrondverlichting, ga hiervoor naar het menu "Camera" en druk op de bijbehorende knop. U kunt de achtergrondverlichting niet als zaklamp gebruiken. Als u grote foto's moet maken, houd er dan rekening mee dat de maximale grootte van foto's die met het apparaat worden gemaakt 3264x2448 pixels is. Videoresolutie - HD720p 1280x720 pixels. Foto's op HTC Mozart T8698 zijn van goede kwaliteit: de witbalans wordt niet verstoord en door de geringe scherptediepte bereik je een kwaliteit die vergelijkbaar is met die van dure camera's. Wanneer u een video opneemt, hoeft u de autofocusmodus niet in te schakelen, deze werkt automatisch. De camera-interface ziet er vrij eenvoudig uit. Om de vorige video of frame te bekijken, schuift u met uw vinger van links naar rechts over het scherm in de liggende weergave.

Stap 2

HTC HERO H7000 Ga naar het menu om toegang te krijgen tot de camera van het apparaat. Overschakelen naar de videocamera is in het programma zelf, om de opnamemodus te selecteren, klikt u op het pictogram "Camera". Dit toestel kan alleen foto's en video's maken als je een geheugenkaart hebt. Op het moment van aankoop zijn de camera-instellingen standaard en tot een minimum beperkt. Nadat je zo'n telefoon hebt gekocht, ga je naar het menu "Instellingen" en stel je de resolutie in op maximale kwaliteit. Om de flitser in te schakelen, klikt u in hetzelfde menu op het bijbehorende pictogram. Merk op dat de flits van het apparaat zwak is. Je kunt geen foto's maken van de tekst omdat de camera geen macrostand heeft.

Stap 3

HTC Sensation De interface van de videocamera lijkt erg op die van een camera, met veel aanpasbare opties. Om effecten toe te voegen, stelt u de resolutie en opnametijd in, gaat u naar het cameramenu en selecteert u de juiste instellingen.

Aanbevolen: