Hoe Een Camcorder In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Camcorder In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Camcorder In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Camcorder In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Camcorder In Elkaar Te Zetten
Video: HOW TO ASSEMBLE AND USE AMAZON ULTRA HD 2.7 CAMCORDER REVIEW for youtuber beginners 2024, April
Anonim

Veel amateurfotografen hebben niet de mogelijkheid om een professionele videocamera aan te schaffen en maken daarom foto's met een mobiele telefoon. En hoewel dergelijke foto's meestal deprimerend zijn in hun kwaliteit, is er een manier om een volwaardige videocamera van een telefoon te maken.

Hoe een camcorder in elkaar te zetten
Hoe een camcorder in elkaar te zetten

Noodzakelijk

  • - thermomantel "K 15-5-70-12";
  • - modulaire camera zonder behuizing.

instructies:

Stap 1

Haal het vizier uit de behuizing en schroef de behuizing los. Bevestig de camera aan de lenscilinder in de behuizing met behulp van de twee bevestigingsschroeven. Pas de lengtepositie van de camera zo aan dat de lens zich het dichtst bij het glas bevindt. Zorg ervoor dat de clip niet als verwarming wordt weergegeven.

Stap 2

Sluit de camera aan met behulp van de aansluitklemmen volgens de markering. Leid de externe draden door de afgedichte wartels en sluit ze aan. Blijf de etikettering volgen.

Stap 3

Plaats een silicagelzak in de lijkwade en verwijder vervolgens de plastic folie ervan. Dit is nodig om de mogelijkheid van glasbeslag uit te sluiten. Draai de behuizing vast zonder overmatige kracht te gebruiken. Controleer de dichtheid van de O-ring tussen de achterklep en de behuizing. De pasvorm moet goed aansluiten.

Stap 4

Schuif het vizier over het lichaam. Sluit de camcorder aan op de voeding en op de monitor. Controleer de helderheid en kwaliteit van de afbeelding. Als alles in orde is, is de camcorder klaar voor buitenopstelling.

Stap 5

De volgorde van de stappen voor het monteren van de camcorder is optioneel en kan variëren afhankelijk van uw doelen. Het kan eenvoudig en discreet worden geïnstalleerd in het kantoor, de verkoopruimte, in de auto, bij de ingang van het pand. De helderheid van de foto is veel hoger dan de foto die met een mobiele telefoon is gemaakt.

Aanbevolen: