Hoe Beltonen Op Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Beltonen Op Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Beltonen Op Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Beltonen Op Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Beltonen Op Megafon Uit Te Schakelen
Video: iPhone-beltoon werkt niet Easy Fix 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees de service "De kiestoon wijzigen", waarmee u verschillende melodieën, liedjes of grappen kunt instellen in plaats van de gebruikelijke pieptonen. Maar veel gebruikers raken snel verveeld met deze service, en dan rijst de vraag over de mogelijkheid om deze uit te schakelen.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de service "De kiestoon wijzigen" van de mobiele provider "Megafon" te beheren. Om erachter te komen wat deze service is en hoe u deze kunt activeren, belt u het gratis nummer 0770 of 0550. Nadat u het begin van het spraakbericht hebt beluisterd, drukt u op "4" op het toetsenbord van uw mobiele apparaat en volgt u de autoinformer-services. Als u deze nummers wilt bellen, moet u zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevinden en moet uw telefoon in de toonmodus werken.

Stap 2

Gebruik het USSD-verzoek om de service "Kiestoon wijzigen" te deactiveren. Kies hiervoor het commando op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 111 * 29 # en de belknop. Daarna wordt uw melodie vervangen door een regelmatige pieptoon.

Stap 3

Om de dienst te deactiveren, stuurt u bovendien een gratis sms-bericht met de tekst "1" naar het verkorte nummer 0770.

Stap 4

Als u de service "De kiestoon wijzigen" hebt geactiveerd via de website www.zamenigoodok.megafon.ru, dan kunt u deze daar ook uitschakelen. Voer hiervoor uw gebruikersnaam en wachtwoord in door op de link te klikken. Daarna wordt u naar de servicebeheerpagina geleid en stuurt u een verzoek om de verbinding te verbreken.

Stap 5

Bovendien kunt u de service "De kiestoon wijzigen" deactiveren via het zelfbedieningssysteem "Service-Guide", waarmee u verschillende opties en diensten kunt beheren die worden aangeboden door de mobiele operator "Megafon". Ga hiervoor naar de website

Stap 6

Als u de service "De kiestoon wijzigen" helemaal niet wilt uitschakelen, maar alleen voor de periode, bijvoorbeeld terwijl u op vakantie of zakenreis bent, kunt u dit voor een bepaalde periode doen. De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees aan om de service voor een periode van 3 maanden op te schorten, en de abonnementskosten worden niet in rekening gebracht. Om de service "De kiestoon wijzigen" te onderbreken, belt u het gratis nummer 0770 en volgt u de aanwijzingen van de autoinformer. Opschorting van de dienstverlening is maximaal eenmaal per dag mogelijk.

Stap 7

Als bij het activeren van de simkaart de service "De kiestoon wijzigen" automatisch werd geactiveerd samen met de service "Kaleidoscope", schakel dan "Kaleidoscope" uit. Ga hiervoor naar het menu van uw mobiele telefoon, selecteer de sectie MegaFonPRO, klik op het item "Caleidoscoop", vervolgens op "Instellingen" en stel "Uitschakelen" in.

Aanbevolen: