Hoe Beltonen Op Uw Telefoon Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Beltonen Op Uw Telefoon Te Knippen
Hoe Beltonen Op Uw Telefoon Te Knippen

Video: Hoe Beltonen Op Uw Telefoon Te Knippen

Video: Hoe Beltonen Op Uw Telefoon Te Knippen
Video: How to cut RingTones in your phone 2024, Mei
Anonim

Elke persoon kan een verlangen hebben om een melodie af te snijden en op de oproep te zetten. Niet iedereen weet echter hoe dit moet. Toch is dit geen gemakkelijke opgave. Hoe kunnen we zo'n probleem alleen oplossen, zonder de hulp van iemand anders in te schakelen?

Hoe beltonen op uw telefoon te knippen
Hoe beltonen op uw telefoon te knippen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon met internettoegang

instructies:

Stap 1

Ga online, open een pagina met een zoekmachine (Yandex, Google of een andere). Voer vervolgens de zoekopdracht in de zoekmachine in: "knip een beltoon in de telefoon" of een andere soortgelijke zin.

Stap 2

Selecteer het programma dat u wilt trimmen. Houd er rekening mee dat de software die u kiest, moet worden ondersteund door uw telefoonmodel.

Stap 3

Download een speciaal programma voor het werken met muziek (mp3, etc.) tracks. Het is met behulp hiervan dat je de melodie (of melodieën) afsnijdt. Installeer de software op uw mobiele telefoon. Selecteer hiervoor het programmabestand en klik op de knop "Installeren".

Stap 4

Wacht tot alle bestanden op uw mobiele telefoon zijn geïnstalleerd. Nu kunt u het programma starten. Open de melodie die u door de geïnstalleerde software wilt knippen. Wacht tot het ringtone-bestand wordt geopend. Dit kan wat tijd kosten.

Stap 5

Selecteer het gedeelte van de melodie dat u wilt knippen. Houd er rekening mee dat wanneer de melodie opnieuw wordt opgeslagen in een verkorte versie, u de volledige versie van de melodie niet meer kunt herstellen. Luister aandachtig naar de geselecteerde passage. Zorg ervoor dat dit het exacte muziekstuk is dat u wilt knippen. Klik op de knop "Trimmen" (de naam van deze knop kan per programma verschillen).

Stap 6

Sla de melodie op in het telefoongeheugen (of op een geheugenkaart). Het is beter als u het bestand van de volledige muziektrack niet onmiddellijk vervangt door de getrimde, omdat de getrimde melodie helaas niet altijd met succes wordt opgeslagen.

Aanbevolen: