Het Volume Van De Oortelefoon Verhogen Increase

Inhoudsopgave:

Het Volume Van De Oortelefoon Verhogen Increase
Het Volume Van De Oortelefoon Verhogen Increase

Video: Het Volume Van De Oortelefoon Verhogen Increase

Video: Het Volume Van De Oortelefoon Verhogen Increase
Video: Geluid laptop volume klinkt te zacht, hoe harder zetten? OPLOSSINGEN Windows 10 2024, Mei
Anonim

De oortelefoon is een apparaat waarmee de eigenaar van de telefoon zijn gesprekspartner kan horen. In sommige modellen wordt het ook gebruikt om een belsignaal af te spelen.

Het volume van de oortelefoon verhogen increase
Het volume van de oortelefoon verhogen increase

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open de volume-instellingen van uw telefoon en stel deze in op de hoogst mogelijke waarde. Het is ook mogelijk om het in de gespreksmodus te doen met behulp van de zijknoppen of de joystick van het apparaat.

Stap 2

Houd er rekening mee dat als de conversatie- en normale luidsprekers in uw apparaatmodel zijn voorzien van afzonderlijke componenten, de instelling respectievelijk wordt uitgevoerd in verschillende menu-items, dus het wijzigen van de parameters van het geluidsthema of de actieve modus heeft geen invloed op de hoorbaarheid van de abonnee tijdens een gesprek op welke manier dan ook.

Stap 3

Zoek de technische codes voor uw telefoonmodel en selecteer degene die u toegang geeft tot geavanceerde instellingen voor het volume van de hoorluidspreker. Houd er rekening mee dat het gebruik van de meeste ervan uw mobiele telefoon zal beschadigen.

Stap 4

Als de oortelefoon ook een normale luidspreker is, moet u na het invoeren van de servicecode van de telefoon niet het maximale volumeniveau voor het inkomende bericht instellen. Het is het beste om van tevoren de beoordelingen te lezen van gebruikers van vergelijkbare modellen, die de hoorbaarheid van de oortelefoon op deze manier hebben verbeterd, omdat voor telefoons van sommige fabrikanten dit type instelling het apparaat niet bederft.

Stap 5

Neem contact op met een servicetechnicus om de hoorluidspreker van uw telefoon opnieuw te installeren. Je kunt het beste je telefoon geven aan iemand die een goede reputatie heeft bij klanten en die extra garantie biedt voor de nieuwe luidspreker en het werk dat ze hebben gedaan om het onderdeel te vervangen.

Stap 6

Als de horende luidspreker echter minder hoorbaar wordt tijdens het gebruik van de telefoon voordat de garantie verloopt, neem dan contact op met de wederverkoper voor een vervangend apparaat of voor een terugbetaling. Als de luidspreker kapot gaat, kunt u reparaties het beste vermijden.

Aanbevolen: