Hoe U Uw Beltoon Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Beltoon Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Beltoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Beltoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Beltoon Kunt Wijzigen
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, Mei
Anonim

Een beltoon is een kort muzieknummer dat wordt gebruikt als pieptoon voor inkomende oproepen en berichten op een mobiele telefoon. Deze apparaten hebben een speciale functie om de beltoon naar keuze van de gebruiker te wijzigen.

Hoe u uw beltoon kunt wijzigen
Hoe u uw beltoon kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu van je telefoon en selecteer "Instellingen". Ga in de telefooninstellingen naar het item "Audio-instellingen". Hier vindt u een functie om een melodie te selecteren en deze in te stellen als beltoon voor inkomende oproepen, berichten, herinneringen en alarmen. U kunt een van de "native" telefoonmelodieën gebruiken die er al in aanwezig zijn op het moment van aankoop.

Stap 2

Luister van tevoren naar de deuntjes en beslis welke je het leukst vindt. Als de voorbeeldfunctie niet beschikbaar is in het huidige menu, probeer dan de gedownloade beltonen in de bijbehorende map te openen via bestandsbeheer op uw telefoon of op uw computer door er een USB-apparaat op aan te sluiten. Selecteer de juiste melodie in de instellingen en stel deze in op alle inkomende oproepen of op oproepen van individuele contacten.

Stap 3

Download nieuwe beltonen naar uw telefoon als u een van de reeds geïnstalleerde beltonen niet leuk vindt. Dit kan op uw computer via internet. Er zijn nogal wat sites die gratis of betaalde ringtones downloaden.

Stap 4

Het downloaden van melodieën naar de telefoon wordt uitgevoerd door ze te verzenden via een USB-kabel of op een andere manier die is gespecificeerd in de gebruikershandleiding van het apparaat. Daarnaast kunt u nieuwe beltonen naar uw telefoon downloaden via mobiel internet, de browser-app of winkel om verschillende inhoud te kopen.

Stap 5

U kunt nieuwe geluiden downloaden naar uw telefoon via Bluetooth, infrarood, enz. van het apparaat van een andere persoon, indien mogelijk. Houd er rekening mee dat zelf gedownloade beltonen meestal in een aparte lijst met geluidsbestanden verschijnen wanneer u ze in het menu selecteert. Als u ze op de geheugenkaart van uw telefoon hebt geïnstalleerd, moet u deze als locatie opgeven. Vraag iemand uw nummer te bellen om het geluid van de geselecteerde beltoon te controleren.

Aanbevolen: