Een Beltoon Op Een IPhone Wijzigen

Een Beltoon Op Een IPhone Wijzigen
Een Beltoon Op Een IPhone Wijzigen

Video: Een Beltoon Op Een IPhone Wijzigen

Video: Een Beltoon Op Een IPhone Wijzigen
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

Ben jij de trotse bezitter geworden van een Apple smartphone? Welnu, dan is het de moeite waard om te leren hoe je een eentonige standaardbeltoon op een iPhone kunt veranderen, omdat de melodie die je hebt gekozen je meer zal bevallen.

Een beltoon op een iPhone wijzigen
Een beltoon op een iPhone wijzigen

Downloaden voor uw computer iRinger is een programma dat is ontworpen om beltonen te maken en te bewerken. Installeer het, voer het uit en importeer het bestand met het nummer dat u in de toekomst als telefoongesprek wilt gebruiken. U kunt de melodie op uw computer vinden via de verkenner, hiervoor klikt u in het programma op "importeren".

Met behulp van het iRinger-programma kunt u het mp3-formaat converteren naar m4r - dit is het formaat van geluidsbestanden dat de iPhone ondersteunt. Conversie voltooid? Klik dan gerust op "exporteren" en vervolgens op "go". Wijzig de naam van het bestand zodat u het gemakkelijker kunt vinden op uw telefoon. Sla het dan gewoon op.

Het bericht "succes" zou in het iRinger-programma moeten verschijnen. Schrik niet - dit betekent dat uw melodie klaar is voor gebruik op het Apple-apparaat.

Nu moet je iTunes starten. Heb je zo'n programma niet op je computer? Dan is het de moeite waard om het te installeren - met zijn hulp kunt u uw melodieën op de iPhone installeren en andere bestanden rechtstreeks via de computer naar de telefoon overbrengen. Over het algemeen zal het u in de toekomst zeker van pas komen! En het is vrij eenvoudig om het te gebruiken - de interface is intuïtief.

Ga naar het item "geluiden", voeg de gewenste melodie toe aan de iTunes-bibliotheek. Vergeet niet om de synchronisatiesectie te bezoeken - vink daar het vakje aan voordat u geluiden synchroniseert. Synchroniseer vervolgens uw computer met uw iPhone. Het is eenvoudig - nu wordt het gewenste nummer weergegeven in het geheugen van de smartphone!

Maar hoe voer je het resulterende bestand uit? Ga naar de instellingen, ga naar "geluiden", dan - "beltonen", vink je favoriete melodie aan. Nu is het een oproep op je iPhone geworden - je kunt ervan genieten! En als je je verveelt met deze melodie, weet je al hoe je je oproep opnieuw kunt wijzigen op het apparaat.

Aanbevolen: